Onze lieve dochter Cheraine Ritfeld uit Paramaribo is overleden – foto’s en video’s

overleden Paramaribo
In de bloei van haar leven, veel te jong teruggeroepen

Een zeer droevig bericht van overlijden. Families Ritfeld en Blijd zijn in rouw gedompeld. Onze lieve Cheraine Ritfeld is er niet meer. Dat maken haar ouders Mirjam Blijd en Loyd Ritfeld bekend namens hun gezin.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de gedeelde foto’s en video’s. VANAVOND is de singineti te Tammenga Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de families, haar vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden,
Onze dochter

Cheraine Ritfeld

In de leeftijd van 23 jaar

Namens de Families Blijd en Ritfeld maken wij met pijn en verdriet in ons hart bekend dat van ons is heen gegaan op 10-02-2020, Cheraine Ritfeld.

Voor de belangstellende de volgende informatie.

De singi neti vindt plaats op maandag 17-02-2020
Van 20.00 tot 00.00 uur te Apoera straat 18 (Tamenga Paramaribo)

De uitvaart vindt plaats op dinsdag 18-02-2020

Afscheid nemen vindt plaats in de grote aula van AZ, van 14.30 tot 15.30 uur. Daarna volgt een rouwdienst van 15.30 tot 16.00 uur. Na de dienst is er weer even een korte gelegenheid om afscheid te nemen tot 16.15 uur.

Hierna zal de rouwstoet vertrekken richting RK begraafplaats te schietbaan weg in Paramaribo. Daar is er geen gelegenheid meer tot afscheid nemen en zullen wij Cher naar der laatste rustplaats brengen.

Namens haar ouders:
Mirjam Blijd en

Loyd Ritfeld

Broer en gezin:
Charel Ritfeld,

vrouw en zoon Josilfio

Zusje:
Chantrel Ritfeld

Zus:
Graciella Ritfeld en gezin

Broers
Guillermo Ceder en gezin in Nederland

Sedney Ceder en gezin in Nederland

En alle overige Familieleden.

PS. Cheraine hield van de kleur roze, je mag zo gekleed komen maar is geen verplichting.

Bekijk hier de video’s en gedeelde foto’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland