De 70ste verjaardag van onze opa Anthonius Goedewacht uit Suriname – foto’s en video’s

verjaardag Suriname
Wat een mooi nieuws uit Suriname: Opa Anthonius Goedewacht is op 14 februari 70 jaar geworden en dat vierde hij met zijn kinderen en kleinkinderen. Hij is gezegend. Waarom? Omdat hij veel mensen die van hem houden om hem heen heeft. Happy birthday opa. Dit bericht komt van Chaniya Goedewacht namens de hele familie

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de vele foto’s en video’s te bekijken. Veel gezellige mensen en heel veel eten. Ook wij van FamilieNieuws wensen meneer Goedewacht veel gezondheid en liefde toe. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]

De psalmen van David:
Wat is het toch heerlijk als mensen in vrede bij elkaar wonen. Het is als de zalf olie uitgegoten over het hoofd van Aaron en die neer druipt op z’n baard, neer druipt tot op de onderrand van z’n kleren. Het is als dauw van de berg Hermon die neerdaalt op de heuvels Sion. Want daar geeft de Heer zijn zegen en leven voor eeuwig.

Mijn opa

Anthonius Padiwa Goedewacht

Uit Nieuw Lombe Suriname werd op 14 februari 2020, 70 jaar en dat vierde hij met z’n kinderen en kleinkinderen op 15 februari.

Mijn opa is echt een gezegende man
Moge de Here hem nog rijkelijk zegenen met meerdere jaren.

Ps. Wegens omstandigheden waren niet alle kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen aanwezig

Afzender:
De gehele familie Goedewacht namens Chaniya Goedewacht

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland