21-jarige Kevin Jasasentika uit Paramaribo is overleden – video’s van de uitvaart – 1 voor 12 Suriname

overleden Paramaribo

Een zeer verdrietig bericht.

Velen hebben zijn strijd meegemaakt. Maar helaas. De 21-jarige Kevin Jasasentika uit Paramaribo is overleden. Het was een moedige strijd tegen zijn chronische ziekte. Kevin heeft meerdere keren samen met zijn alleenstaande moeder Deborah hulp gevraagd via stichting 1 voor 12

Zijn moeder heeft zoveel gedaan, en ze heeft zich enorm ingezet voor het beste van haar zoon. Helaas. De strijd is verloren, maar de liefde is gewonnen. Kevin is nu bevrijd van alle pijn en verdriet. 1 voor 12 was bij de uitvaart. Bekijk de video reportage daarvan en bekijk ook de eerdere video’s van Kevin en zijn moeder. Velen hebben gedoneerd, bijgedragen en meegeleefd. Geef het bericht door. Wij van FamilieNieuws wensen mama heel veel sterkte met het verdriet. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Toen Kevin 4 jaar oud was, werd hij ziek. Pas jaren later  werd duidelijk dat hij het papillomavirus heeft met abnormale celgroei aan zijn hals. Voor zijn alleenstaande moeder uit Paramaribo, Deborah Jasasentika, was het heel erg zwaar.

Ze is een paar keren in gesprek geweest met de stichting 1 voor 12 Suriname. Kijk hier naar de video’s. Mama zocht hulp voor haar kind.  Let wel: De video’s kunnen emotioneel overkomen.

hulp Paramaribo 1 voor 12

Bekijk de eerdere video’s. De laatste video is de video van de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden:

Kevin is helaas overleden. Bekijk hier de video van zijn uitvaart in Paramaribo. Stichting 1 voor 12 Suriname was erbij:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Video – Update Moeder uit Paramaribo zoekt hulp – zoon Kevin Jasasentika

Video – Gezuster Wix geven donatie aan stichting 1 voor 12 Paramaribo