Ministerie van Volksgezondheid: Onze diensten en instellingen zijn morgen gewoon NORMAAL open!!

0

protest SurinameMorgen gaat bijna iedereen in protest. ‘Suriname gaat plat’. Ook veel mensen die in de zorg zitten hebben aangegeven dat ze morgen de straat op gaan. Het volgende zeer belangrijke bericht is voor hen:

Hierbij een belangrijke mededeling vanuit de regering omtrent de dienstverlening van onze Volksgezondheidsinstellingen op maandag 17 februari 2020.

Zij laten weten dat ALLE diensten en instellingen van het ministerie van Volksgezondheid morgen gewoon NORMAAL open gaan. Zij doen een beroep op een ieder om de diensten te blijven volgen. Bekijk de link om de lijst met zorg instellingen te bekijken. Het AZP Paramaribo en RKZ ziekenhuis worden ook genoemd. Wat nu? Protesteren of werken? Geef dit belangrijke bericht door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

Protest Suriname

Het ministerie: Onze diensten en instellingen in Suriname zijn morgen gewoon NORMAAL open!! Dat staat op de officiële website van de regering. Lees de brief voor meer informatie en geef het door aan een ieder!!

Ministerie van volksgezondheid Suriname

Onderstaande brief staat op de officiële website van de regering. Let wel de brief is ONGETEKEND.

Normale dienstverlening Volksgezondheidsinstelling 17 februari 2020:

regering Suriname zorg

Bron:

Normale dienstverlening Volksgezondheidsinstelling 17 februari 2020

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.