Jonge muzikant Nachifio Demien (Leming) Kluis overleden – video’s

Kluis overleden Paramarib
Vele verdrietige berichten hebben we binnen gekregen. De jonge knappe Nachifio Demien Kluis (ook bekend als Leming) is vanmorgen vroeg overleden na een tragisch ongeval in Paramaribo. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.

[quads id=1]

Nachifio was drummer bij de bekende Muziek Formatie Gowtu Money en student op de St. Paschalisschool. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de video’s te bekijken. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Veel te jong heengegaan,
onze

Nachifio Demien Kluis
(ook bekend als Leming)

Kluis overleden Paramarib

Heel droevig geven wij te kennen dat vandaag in ochtend uren in Paramaribo Suriname mijn neefje Demien Leming is overleden. Hij kwam van een optreden met zijn muziek groep. Hij reed richting huis en werd geschept door een auto. Hij is daarna in het ziekenhuis overleden.

Sterkte aan mijn broeders en zusje, in het bijzonder Winston, zijn vader
~ Djermo ~

Bekijk hieronder de video’s

[quads id=1]

[quads id=1]

Later meer

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland