Jeugdambassadeurs roepen alle schoolgaanden op om maandag normaal naar school te gaan – protest Suriname

protest Suriname

Hierbij een belangrijk persbericht afkomstig van Sivern Hammen & Chermain Pansa van UN SDG Youth Ambassadors Suriname.

[quads id=1]

Lees het persbericht en geef het door aan de jongeren!! Zij roepen alle schoolgaanden op om maandag normaal naar school te gaan. Continuering van het onderwijsproces is voor de UN SDG Jeugdambassadeurs het belangrijkste! Zijn jullie het met hen eens?

[quads id=1]

Lees onderstaand Persbericht

SDG Jeugdambassadeurs roepen schoolgaanden op maandag naar school te gaan

De UN SDG Jeugdambassadeurs roepen alle schoolgaanden op om maandag normaal naar school te gaan. Continuering van het onderwijsproces staat voor de UN SDG Jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Chermain Pansa, en korps hoog in het vaandel. Elk lid land van de Verenigde Naties (VN) heeft zicht gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

[quads id=1]

Doel nummer 4 van de SDG’s handelt over het bieden van kwalitatief onderwijs aan eenieder. Het garanderen van onderwijs voor jongeren is hier prioriteit.
Suriname is lid van de VN dus moeten wij als natie ons voldoende bewust van zijn dat het onderwijsproces ten alle tijden gegarandeerd moet zijn voor onze jongeren. De SDG Jeugdambassadeurs stellen zich in het verlengde hiervan ook ten dienste van de jongeren om hen te blijven motiveren en te stimuleren om verder te studeren. Verwacht wordt dat ook de ouderen onder ons dit besef opbrengen en een steentje bijdrage aan de ontwikkeling van onze jeugd.

[quads id=1]

protest Suriname

In het belang van de totale samenleving waarbij meer dan de helft uit jongeren bestaat is het van belang dat wij onderwijs koesteren. Jongeren moeten nimmer het slachtoffer worden van omstandigheden die buiten hun macht zijn. De onderwijsgevenden hebben een verantwoordelijkheid, opvoedende taak en dienen een voorbeeld te zijn voor onze jongeren. De komende reprondes en schoolonderzoeken zijn voor de deur en de resultaten moeten nimmer beïnvloed worden door onderwijsonderbrekingen.

[quads id=1]

“Wij als jongeren zijn de toekomst van het land en roepen op om buiten het politieke te blijven! Wij willen onderwijs genieten en vragen de ouderen ons daarvan te voorzien. Wij roepen de onderwijsgevenden op het proces niet te onderbreken en te staan voor de verdere ontwikkeling van onze jongeren. Wij als jongeren zullen de scholen massaal bezoeken en zorgdragen dat wij onze toekomst veiligstellen!”, aldus de UN SDG Jeugdambassadeurs.

https://www.facebook.com/UNSDGJAPSuriname/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland