Echtpaar uit Suriname 75 jaar getrouwd – Mooie video’s en foto’s

getrouwd Suriname
Voor het eerste in de geschiedenis van FamilieNieuws. Een alblasten mijlpaal oftewel een kroonjuwelen huwelijk. Zo heet een 75-jarig huwelijk. Een zeer bijzondere gebeurtenis.

[quads id=1]

Gisteren mochten meneer en mevrouw Gangapersad – Badri uit Suriname hun 75ste huwelijksjaar vieren. Bekijk het bericht voor meer informatie over de geliefden en bekijk de geweldige video’s van het ‘stevige’ echtpaar. Hoe zijn ze zo ver gekomen? Door respect en liefde. Een voorbeeld voor ons allen. Wij van FamilieNieuws wensen hen heel veel geluk, gezondheid en heel wat liefde toe. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Geef het mooie bericht door aan een ieder.

[quads id=1]

75 jaar getrouwd gedichtje

Het is een niet geringe tijd
Met ups en downs, plezier en spijt
Maar heb je ’t samen dan gehaald
En kijk eens hoe het bruidspaar straalt
Dan heb je wel een punt bereikt
Waarop een Albasten mijlpaal prijkt
En 75 jaren trouw
Bewijzen de woorden, ik hou van jou

Echtpaar uit Suriname

Kroonjuwelen huwelijk voor echtpaar Gangapersad in Nickerie – Suriname

Soekhoe Harnanan Gangapersad en Ramkoemari Gangapersad-Badri vierden op 15 februari hun 75-jarig huwelijk in Paradise, in het district Nickerie.

[quads id=1]

Dagblad Suriname schreef 5 jaar geleden het volgende over het echtpaar: Soekhoe is geboren op 7 september 1928 en Ramkoemari zag het levenslicht op 26 augustus 1931. Het platina echtpaar is geboren en getogen in het rijstdistrict.

Mope vrouw

Lees ook:

Echtpaar Veldkamp – Fräser uit Suriname 65 jaar getrouwd (foto’s)

Soekhoe is rijstlandbouwer geweest van beroep. Hij was ook een sterke jager en kan nog steeds goed mikken. Ramkoemari is marktverkoopster geweest (nog steeds af en toe en bekend als ‘mope-vrouw’) en heeft ook keihard meegeholpen met de landbouw. Verder heeft zij haar baithak gana’ groep waar zij nog steeds op allerlei feestjes zingt. Zij bespeelde ook het slaginstrument de dholak.

Kinderen

Dit echtpaar heeft samen dertien kinderen: negen dochters en vier zonen. Verder zijn ze gezegend met 42 kleinkinderen, 44 achterkleinkinderen en 7 achter-achter-kleinkinderen. ‘Vertrouwen hebben in elkaar en respect zijn heel belangrijk en je geloof niet vergeten.

Ruzie

[quads id=1]

Bij onderlinge ruzie moet men het met elkaar uitpraten en weer goed maken en niet elkaar verlaten en weggaan. Elkaar goed begrijpen en ondersteunen is belangrijk’, is het advies van het jubilerende echtpaar aan jonge stellen.

echtpaar Suriname
Foto van 5 jaar geleden. Foto van Dagblad Suriname

Bekijk hier de video van Actionnieuws Suriname:

[quads id=1]

Bekijk onderstaande foto’s van Narain H Ganpat

[quads id=1]

Gerelateerde berichten

Briljanten huwelijk voor echtpaar Balgobind – Ganesh uit Suriname – foto’s

Foto’s – Briljanten huwelijk echtpaar Cornelis en Silvia Ebecilio – Sabajo ~ Suriname

Man heeft 148 kinderen bij 24 vrouwen (buitenland)

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland