5000 kilo drugs bestemd voor Nederland onderschept in Costa Rica – video’s

cocaine Nederland
Een enorme drugsvangst. De grootste aller tijden in Costa Rica. In de haven is meer dan 5000 kilo cocaïne onderschept, de drugs was bedoeld voor Nederland. Ze zouden aankomen in Rotterdam.

[quads id=1]

De drugs waren verspreid over 202 koffers, met precies 5.048 pakketten van 1 kilogram coke. Bekijk het bericht voor meer informatie. En kijk naar de video

[quads id=1]

Drugs voor Nederland

De Telegraaf schreef het volgende: ’Grootste lading drugs ooit’ was onderweg naar Nederland. De politie in Costa Rica heeft naar eigen zeggen de grootste drugsvangst in de geschiedenis van het land gedaan. In de haven van Limón onderschepte ze meer dan 5000 kilo cocaïne, die bedoeld was voor Nederland.

Koffers in container

De drugs zaten in koffers in een container die op punt stond naar Rotterdam te worden verscheept. Officieel vervoerde de container sierbloemen.

[quads id=1]

De drugs waren naar verluidt verspreid over 202 koffers, met precies 5.048 pakketten van 1 kilogram coke. Er is één verdachte gearresteerd. Bij de persconferentie lag de cocaïne over de grond uitgespreid, bewaakt door beveiligers in militair kostuum en machinegeweren in de aanslag.

Bananen suiker

[quads id=1]

Minister van Veiligheid Michael Soto maakte, met ook een legerhelikopter op de achtergrond, de drugsvangst bekend in de aanwezigheid van journalisten.

cocaine Nederland
Foto van ticotimes.net

Limón was altijd een exporthaven voor ananas, bananen, suiker en koffie. Maar de afgelopen jaren is het afgelegen havengebied erg populair geworden onder drugssmokkelaars.

Bekijk de video’s:

[quads id=1]

Kijk vanaf 237

[quads id=1]

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1251935422/grootste-lading-drugs-ooit-was-onderweg-naar-nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland