Mijn 58-jarige vader en onze broer Jerry Damri uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
De laatste bladzijde van je leven werd veel te vroeg aan jou gegeven

Dochter Prescilla maakt mede namens alle broers en zussen het overlijden van haar vader Jerry Damri bekend. Jerry is veel te vroeg overleden in de leeftijd van 58 jaar.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn dochter en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden
Mijn vader

Jerry Martin Damri

In de leeftijd van 58 jaar

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie. de uitvaart heeft VANDAAG plaatsgevonden in Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland