16-jarige scholier spoorloos nadat ze eten ging kopen – vermissing Suriname

vermissing Suriname

Ze zou eigenlijk op school moeten zitten maar zij was eten aan het kopen. Ze was gekleed in een zwarte korte catsuit. Dat was meer dan een week geleden. Nu is ze spoorloos

[quads id=1]

Lees meer omtrent haar signalement in het officiële politiebericht. Helpen jullie mee zoeken en geef dit bericht door aan een ieder in Suriname zodat ze weer snel en veilig thuis kan komen. Ga aub naar huis kind!

[quads id=1]

Vermissing Suriname

V E R M I S S I N G: WELZIJN, NATHALIE
15 February 2020 by Public Relations in Politieberichten Vermist – No Comments

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing
Telefoon: 404022

V E R M I S S I N G

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt de opsporing van de vermiste :

-WELZIJN, NATHALIE
geboren op 11 november 2003 in het district Nickerie, scholier en wonende aan Possentriestraat nummer onbekend in het district Nickerie.

SIGNALEMENT:

[quads id=1]

Geslacht:…………………..vrouwelijk

Etniciteit :………………………Afro Surinaams

Gelaatskleur:………………….bruin

Haar type:…………………kroes haar

Lichaamsbouw:…………..fors

Geschatte lichaamslengte:…..1.40 M

vermissing Suriname

WELZIJN, NATHALIE, VOORNOEMD, is op vrijdag 06 februari 2020, omstreeks 07.15 uur van huis vertrokken om de school te bezoeken. Tussen 09.00 uur en 10.00 uur is zij door haar oom gesignaleerd samen met een vriendin bij de Centrale Markt van Nieuw Nickerie Suriname . Zij waren eten aan het kopen. Ze was gekleed in een zwarte korte catsuit, rode slippers met witte strepen. Sedert dien is zij niet huiswaarts gekeerd.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met het bureau Nieuw Nickerie op het telefoonnummer 0231530; de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtst bijzijnde politiepost.

[quads id=1]

Paramaribo, 14 februari 2020
het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit

namens deze,
De inspecteur van politie,
(D.ELDER

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland