Jongen uit Suriname in gezicht gestoken door vriend van zijn moeder

jongen moeder Suriname
Een jongen uit Suriname heeft flinke ruzie gekregen met de vriend van zijn moeder. Hij keurde de relatie tussen de twee niet goed. De stiefvader had een mes en stak de jongen in zijn gezicht

[quads id=1]

De moeder van de jongen en een andere persoon raakten ook gewond. Dit vond vorig jaar plaats, afgelopen week werd de man veroordeeld. Hij is alweer op vrije voeten! Snappen jullie waarom de jongen het niet eens was met de relatie? Zal die moeder nu wel de relatie met de gevaarlijke stiefvader verbroken hebben?

[quads id=1]

Stiefvader uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Stiefvader die zoon aanviel met pennenmes gevonnist. Kantonrechter Maytrie Kuldipsing veroordeelde Ronny Debidien donderdag tot een gevangenisstraf van 6 maanden, waarvan 5 voorwaardelijk met aftrek, en een proeftijd van 3 jaar.

Al op vrije voeten

De veroordeelde was eerder door het gerecht voorlopig op vrije voeten gesteld. Hij was niet aanwezig tijdens de behandeling van zijn strafzaak. De magistraat achtte de verweten feiten wettig en overtuigend bewezen. De verdachte heeft 3 personen gewond met een pennenmes. Hij verkeerde die bewuste dag onder invloed van alcohol en heeft daarbij zijn stiefzoon, de zoon van haar partner, mishandeld en hem verwond met een mes.

[quads id=1]

In zijn gezicht gestoken

De zoon liep een snee aan zijn gelaat op. De moeder van de verdachte en nog een derde, die geprobeerd hadden om de verdachte en het slachtoffer uit elkaar te halen, liepen ook steekverwondingen op. De derde persoon verklaarde dat de verdachte steeds steekbewegingen maakte en indien hij niet ertussen zou komen, de verdachte door zou gaan met zijn voornemens.

[quads id=1]

Niet eens met de relatie

Debidien verklaarde dat de zoon het niet eens was met de relatie tussen hem en zijn moeder. Hierover ontstond er ruzie en op die dag is alles geëscaleerd. De verdachte verklaarde geen intenties te hebben om zijn partner en de anderen te verwonden. Zij zijn tijdens de worsteling geraakt.

[quads id=1]

Voorarrest

De rechter in Suriname nam alles in overweging en legde de reeds in vrijheid gestelde verdachte een straf op, welke hij in voorarrest al heeft doorgebracht. De veroordeelde blijft dus op vrije voeten.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland