Echtpaar Sowidjojo – Djojoastro uit Paramaribo al 60 jaar getrouwd – foto’s

getrouwd Paramaribo
Nog steeds verliefd en erg gelukkig. Wat zijn ze gezegend. En dat na 60 jaar huwelijk. Dat wil toch iedereen? Gefeliciteerd echtpaar Sowidjojo – Djojoastro uit Paramaribo.

[quads id=1]

Wauw wat een fantastische prestatie: Een Diamanten bruiloft. Dat zijn 60 jaren. En aan de foto’s te zien zijn ze inderdaad nog steeds ontzettend gek op elkaar.  Bekijk het bericht om ze een beetje te leren kennen en kijk naar de foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen hen vooral veel liefde en gezondheid toe. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Share the love <3

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Diamantenbruiloft (60 jaar) t.n.v het echtpaar Sowidjojo-Djojoastro.
Vorige week vierde het echtpaar Sowidjojo-Djojoastro in familieverband haar diamantenbruiloft. Het echtpaar belijdt het Islam.
Samen hebben zij twee dochters en vier zonen.

[quads id=1]

Geboren in Commewijne

De heer Sowidjojo, Ponimin werd geboren te Commewijne op 02 februari 1938, heeft gewerkt bij een meubelbedrijf, daarna draaide hij de kantine van de Waaldijkschool. Hij was in het verleden Imam. Hij heeft gevoetbald voor de voetbalverenigingen Bintangbaru en Robinhood.

[quads id=1]

Nog steeds verliefd

Mw. Sowidjojo-Djojoastro, Marsinem werd geboren in het voormalig district Suriname op 11 november 1943, heeft nooit gewerkt.

Het echtpaar geeft aan nog verliefd te zijn op elkaar en heel gelukkig te zijn.
Namens de president van de Republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtssecretaris mw.Jo-Anne Prijor-Kent, die districtscommissaris Eric Grauwde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland