Video en foto’s – Onhygiënisch restaurant te Paramaribo onmiddellijk gesloten

Restaurant Paramaribo
Een kapotte septic tank vlak naast de keuken? En die troep komt op het erf? We weten allemaal wat er inzit.  Dat moet toch ook stinken?  Nee, daar kun je toch geen eten koken voor mensen? Maar goed dat dit restaurant in Paramaribo direct de deuren moest sluiten.

[quads id=1]

Good job, de bestuursambtenaren zitten niet stil. En nog mooier: Ze hebben er dit keer een video bij gedaan. Bekijk de link om de video en de foto’s te bekijken. Geef het door aan anderen wellicht herkennen ze de plaats.

[quads id=1]

Restaurant Paramaribo

Bestuursambtenaren van Zuidwest moesten maandagavond wederom overgaan tot sluiting van een eethuis te Ephraimszegen in het ressort latour. De beelden spreken voor zich. Kapotte septic tank dichtbij de keuken en van waaruit de troep op het erf loost.

[quads id=1]

vetlaag

Een vetput waarin de vetlaag helemaal versteend is. Een en al viezigheid.

Bekijk hier de video en de foto’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland