Opleiding tot Buiten gewoon Agent van Politie in het district Nickerie – Suriname.

politie Suriname
Hierbij een bekendmaking van politie Suriname: U kunt zich nu aanmelden voor de Opleiding tot Buiten gewoon Agent van Politie in het district Nickerie

[quads id=1]

Om toegelaten te worden moeten de kandidaten aan bepaalde vereisten voldoen. Er zijn aan deze opleiding kosten verbonden. Houdt u daar rekening mee. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan eventuele geïnteresseerden. Are you the one for the job?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Bekendmaking. Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat de korpsleiding heeft besloten om in de eerste week van maart van start te gaan met de opleiding tot Buiten gewoon Agent van Politie( BAVP) in het district Nickerie.

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Buiten gewoon Agent van Politie zullen de kandidaten aan de volgende vereisten moeten voldoen:

[quads id=1]

KVK inschrijving

· Voordracht door een departement van algemeen bestuur, parastataal bedrijf of particuliere onderneming. Indien de kandidaat een zelfstandige ondernemer is, dient betrokkene een kopie bewijs van inschrijving bij de Surinaamse Kamer van Koophandel (KvK) te overleggen

[quads id=1]

Vereisten

· Tenminste in het bezit zijn van een MULO diploma of daaraan gelijk gestelde opleiding (kopie overleggen).

· Medische goedkeuring inclusief een drugstest overleggen

· Psychologische goedkeuring door een daartoe bevoegde specialist overleggen.

· Een gunstig milieu-antecedenten onderzoek (wordt door KPS verricht)

[quads id=1]

Verzoek tot toelating

Indien u aan deze voorwaarden voldoet, richt u een schrijven met het verzoek tot toelating aan de korpschef van het KPS met als adres het hoofdbureau van politie aan de Duisburglaan 43-45 te Paramaribo.

Kosten

[quads id=1]

Let wel !! Aan deze opleiding zijn kosten verbonden. De volledige opleidingskosten bedragen US$ 900,= * per kandidaat met als voorwaarde dat de theoretische vakken (US 500,=) met goed gevolg zijn afgerond, waarna aan de vakken Wapenleer en Schietvaardigheid (US 400,=) geparticipeerd kunnen worden.

De belangstellenden worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Gewestelijke politie commandant commissaris Forster, R.

Korps Politie Suriname
Afdeling Public Relations

Bron:

Bekendmaking

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland