Onze ouders, Siglien en Ottie Chaar – Rodgers, worden morgen samen begraven in Suriname – foto’s

overleden Suriname
A loving oma and opa who were meant to be together forever not only on earth but also in heaven.

Hierbij wordt het droevige bericht bekend gemaakt dat het echtpaar, Siglien en Otmal Chaar – Rodgers uit Suriname, is overleden. MORGEN (op Valentijnsdag) zullen de geliefden samen begraven worden. VANAVOND zal er een sinigneti plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de vele prachtige gedeelde foto’s en de verschillende condoleances. Een dubbele klap voor de familie. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Nooit meer jullie stem
Nooit meer jullie lach
Nooit meer samen genieten van een mooie dag
Niet is meer hetzelfde in ons leven
Maar het houden van jullie en alle herinneringen zullen altijd blijven

Overleden
Onze ouders, grootouder en schoonouders

Siglien Chaar – Rodgers
(geboren Linger)

&

Otmal (Ottie) Chaar

There are no words to describe the pain we feel, yet to be able to celebrate your love this upcoming Valentine’s Day where both of you will be officially send home to your Creator is nothing but the feeling of pure joy.
~ Sahilee ~

Rest In Peace.

Oma Siglien (02.08.20) & Opa Ottie (02.11.20)❤️
Rust in vrede mama, papa, oma, opa & schoonouders 💔💔💔

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Suriname. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland