Vreselijke foto’s – Meerdere eethuizen per direct gesloten – restaurant Paramaribo

restaurant Paramaribo

Vluchtende kakkerlakken? En is dat gekruide kip op de grond? Moet iemand dat nog eten? Je zou bijna denken dat het niet erger kon. Maar dat kan het dus wel! Bekijk onderstaand bericht en de misselijkmakende foto’s van eethuizen in Paramaribo. Eten jullie eigenlijk nog buiten de deur?

Wat denken de mensen die in zo een restaurant werken dan? Hebben ze geen medelijden met de nietsvermoedende klanten? Ze nemen zelf zeker nooit eten van het werk mee naar huis? Geef het door aan je vrienden in Paramaribo, misschien herkennen ze de plaatsen.

De bestuursambtenaren van zuidwest Paramaribo zijn tijdens controle werkzaamheden in het ressort Latour, wederom gestuit op onhygiënische eethuizen. Bij sommige eethuizen was de situatie zo erg, dat terstond moest worden overgegaan tot sluiting.

Sommige van deze ondernemers zijn in het verleden vaker aangemaand, maar schijnen het maar niet te leren.

U verkoopt voeding, dus hygiëne hoort bij u prioriteit no. 1 te zijn.
FOEI TOCH!!!

Bekijk de vele foto’s:

Bron:

Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland