Supermarkt vol met rattenpoep en stof in Paramaribo – foto’s

Supermarkt Paramaribo
Deze mensen houden niet op hé? Denken ze wel aan de gezondheid van hun klanten? Of nemen wij onze gezondheid niet serieus genoeg? Dit is echt niet normaal.

[quads id=1]

Wil iemand een broodje? Wil iemand een broodje? Het broodje is vermoedelijk wel belegd met rattenpoep. Kijk naar de opmerkelijke foto’s van een supermarkt in Paramaribo die overigens nog steeds gewoon open is. Moest het niet per direct gesloten worden?

[quads id=1]

UPDATE!
Tijdens controle werkzaamheden op maandag 10 februari, zijn de bestuursambtenaren van het ressort Latour Paramaribo gestuit op een bijzonder slordige en onhygiënische supermarkt.

[quads id=1]

De winkelier is aangesproken over de hygiëne in zijn winkel. Overal zat vol rattenpoep en stof, zelfs op de rekken en de produkten. De rapportage zal via DC. E. Grauwde opgestuurd worden naar het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (H.I. & T.) om op te treden tegen deze winkelier.

Wordt vervolgt

Bekijk hieronder de foto’s:

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland