Mijn vriend studeert en ik slaap met mannen voor geld – anoniem Paramaribo

Paramaribo massage
Loor slaapt met mannen voor geld. Niet omdat ze zoveel van geld houdt of omdat ze van mooie kleren houdt. Ze doet het voor haar vriend. Zodat hij vrij kan studeren en iets kan worden.

[quads id=1]

Ze doet het ook om te bouwen zodat ze samen in een eigen huis kunnen wonen en ze doet het voor haar ouders en zoontje zodat ze later trots op haar kunnen zijn. Ze heeft het nooit echt vervelend gevonden om dit werk te doen, maar de laatste tijd voelt ze zich wel een beetje schuldig. Ze vertelt jullie haar verhaal. Moet ze zich schuldig voelen of mag ze best trots zijn op zichzelf?

[quads id=1]

Loor uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Loor en ik woon in Paramaribo. Ik las laatst een verhaal bij jullie en toen dacht ik: laat me ook mijn verhaal aan jullie vertellen. Ook mijn vriend brengt geen geld binnen, dus ik heb besloten om mijn eigen geld te verdienen. In plaats van op hem te zitten wachten en boos te worden op hem.

Groot geheim

Lees ook:

https://www.familienieuws.com/2019/03/09/anoniem-mijn-partner-wil-dat-ik-stop-met-werken-als-camgirl/

Ik loop wel met een groot geheim. Iets dat hij nooit zou accepteren. Ik ben namelijk een s-werker. Ik slaap met andere manen voor geld. Het begon na een hele moeilijke periode in ons leven. Ik werd zwanger toen ik 17 jaar was. Ik ging nog naar school. En ik wilde het kind eigenlijk niet, Steven heeft me toen beloofd dat hij er alles aan zou doen om ons te verzorgen. En dat het ons aan niets zou ontbreken. Ik moest hem beloven om het kind niet weg te halen.

[quads id=1]

Hij was toen 19 en zou ook voorlopig stoppen met zijn studie om te gaan werken. Ik vond het jammer want we waren allebei goed op weg. Maar natuurlijk, een kind weg halen doe je ook niet zomaar. We waren onvoorzichtig. Het was mijn eigen schuld. Dus besloot ik de baby toch te houden.

Steven ging door met studeren, hij werkte in de weekenden. Hij is nooit gestopt met zijn studie. Ik wilde dat ook niet. Ik woonde bij mijn ouders dus het kon wel. We hadden geen vaste lasten. Mijn ouders steunden mij ook en mijn vader heeft me beloofd dat ik ook verder kon gaan studeren als ik zo ver was.

Verder studeren

Ze waren dol op hun kleinkind en ze weten ook dat ik eigenlijk verder wilde studeren. Ik wilde advocaat worden, al vanaf kleins af aan. Ik ben enigst kind van mijn ouders. Advocaat word ik niet meer helaas. Nu nog niet. Misschien ooit.

[quads id=1]

Maar toen de baby 1 jaar oud was pakte ik mijn school weer op. Inmiddels ben ik aan het studeren. Onze jongen is al 5 jaar oud. En mijn vriend…hij is inmiddels 26 jaar en studeert ook nog steeds. Hij is nooit gaan werken en hij heeft nooit echt bijgedragen. Dat geld had hij gewoon niet. Maar we hebben het ook nooit van hem geëist.

Hulp van vader

Een jaar geleden kreeg ik de kans om een perceel te kopen. Ik heb dat gedaan. Ik heb het allemaal via mijn vader gedaan, hij heeft me geholpen. Ik ga het uiteindelijk ook moeten aflossen. Steven zou dat doen, voor mij en ons kind. Maar hij heeft mijn vader nooit een cent gegeven. Hij heeft het ook niet Maar mijn ouders hebben hem ook nooit gedwongen, Uiteindelijk is het mijn perceel. En we willen ook samen een leven beginnen. We zijn niet lang geleden begonnen met bouwen.

[quads id=1]

Hulp van mijn ouders om te bouwen krijg ik niet. Maar ik moet aannemers betalen, cement kopen en al dat soort zaken. Steven zou me steunen maar niets. Ik heb het hier heel moeilijk mee gehad. Ik werd er zelfs helemaal depressief van. Ik had een perceel. Ik wilde bouwen, maar het kon niet. Ik had zoveel mooie plannen. En die studie van Steven gaat zeker nog 3 jaar duren. Wanneer zouden we beginnen met bouwen?

Verhuizen

Dus een half jaar geleden ben ik opzoek gegaan naar een bijbaantje. Gewoon iets naast mijn studie zodat we sneller konden verhuizen. Dus ja, ik ben gaan zoeken naar een job. Kijk ik kan wel bij een BBQ gaan werken in het weekend of in een winkel maar hoeveel ga ik kunnen verdienen? En ik moet bepaalde dingen keihard in valuta betalen. Waar ga ik valuta’s vinden?
Dus er was een keer ergens een advertentie op Facebook. Dames voor in een salon gevraagd. Ongeveer 6 maanden geleden ben ik (toevallig samen met een vriendin die ook wilde. Zij had die advertentie gezien) gaan kijken. En allebei vonden we het wel iets. Zij studeert ook.

[quads id=1]

Gewoon een beetje masseren makkelijk toch. We zijn geschrokken van de hoeveelheid geld die we konden verdienen. En ook nog in valuta. En we werken meestal gewoon op de dag. Terwijl mensen denken dat we aan het studeren zijn. Eerst was het gewoon de salon. Maar via via zijn mijn vriendin en ik verder gegaan. Om een lang verhaal kort te maken: We slapen nu met mannen. Ik zal niet teveel in details treden daarover maar al maanden verdien ik goed geld. Ik betaal de bouw en mijn studie.

Financiële zaken

Steven ziet dat het gaat. In zijn ogen is mijn vader het huis aan het bouwen voor mij. Maar dat is niet zo. Maar dit mag hij nooit weten. Dat zal hij nooit accepteren en hij zal het iedereen vertellen. Mijn vader denkt dat Steve me helpt. Ik laat het zo. Gelukkig praten die twee nooit echt over financiële dingen.

[quads id=1]

Lees ook: 

Anoniem – Mijn man gaat wekelijks met andere dames naar een hotel of pension ~ Paramaribo

Kijk ik hou van Steven, ik geef mijn leven voor hem. Hij is een fantastische vriend. Ik heb hem nooit betrapt met andere vrouwen, hij is een goede vader maar…hij brengt gewoon geen brood op de plank. En ik heb nooit echt geklaagd daarover omdat hij zo bezig is met onze toekomst. Hij studeert veel hoger dan mij dus ik ga dit werk niet voor altijd doen. Zodra hij werkt dan stop ik ermee. Als hij nu moet gaan werken dan duurt het allemaal veel langer. Hij is mijn ouders ook dankbaar dat ze ons deze kansen geven. Hij zegt ook altijd hoe trots hij mijn ouders gaat maken, Want zijn eigen familie staat niet echt achter hem.

Mijn vriendin

Maar reden waarom ik jullie schrijf. Mijn vriendin wil stoppen met het werk. Zij heeft nu een vriend leren kennen en ze zegt dat het niet eerlijk is tegenover haar vriend. Zij en ik hebben hier veel discussies over. Ze kan het gewoon niet meer. Kijk als zij stopt dan ben ik genoodzaakt om ook te stoppen. Of ik moet het helemaal weer opnieuw opbouwen. Ik wil ook wel stoppen maar niet nu.

Door de gesprekken met haar ben ik me wel een beetje schuldig gaan voelen de laatste tijd. En daar wilde ik jullie mening over hebben. Ben ik echt verkeerd bezig? Ik heb geschreven waarom ik dit doe. Ik doe dit niet om een mooie auto te rijden, of om mooie kleren te dragen. Ik doe dit voor mijn gezin. Ik doe dit om mijn vriend te laten studeren. Om mijn vader trots te maken.

[quads id=1]

Minder zin

Ik slaap met anderen. Kijk ik heb helemaal geen gevoelens voor die mannen met wie ik slaap. Dus ik zie het absoluut niet als uitlopen. Ik moet wel zeggen dat ik minder met Steven naar bed ga sinds ik met die mannen slaap. Dat heeft meer te maken dat in omgang nu meer zie als werk dan als een uiting van liefde. Ik heb gewoon minder zin. Dat is misschien het enige negatieve aan dit werk. Je kan er niet meer van genieten met degene van wie je houdt. Ik niet. Maar Steven is altijd druk dus hij klaagt ook niet echt.

Ik doe het trouwens altijd veilig. En ik heb mezelf in die 4 maanden al 2 keren laten testen.

[quads id=1]

Hij werkt hard
Paramaribo massage
Voorbeeldfoto van zenglendo

Maar kijk reden waarom ik mezelf niet slecht vind: Ik ben degene die geld binnen brengt. We hebben een kind. Als ik dit werk niet deed dan konden we geen eigen huis hebben, we konden niet vrij leven. Een baantje in de supermarkt gaat niet genoeg zijn.
Anders dan die andere dame die jullie heeft geschreven wil ik zeggen: ik klaag niet over mijn vriend. Ik weet waarom hij geen geld binnenbrengt. Hij is geen profiteur. Hij werkt hard. Studeert hard.

[quads id=1]

Ik vind het niet erg dat ik degene ben die werkt. Ik ben er eigenlijk trots op dat ik mijn vriend kan supporten dat hij kan studeren om straks een belangrijke baan te hebben. Hij is heel knap. Dus zeggen jullie eerlijk. Is het echt zo erg dat ik dit werk doe? Voor Steven als mijn vriend snap ik wel dat hij het erg gaat vinden. Maar ben ik echt zo slecht. Mijn vriendin heeft heel veel moeite om nog verder te werken. Ze voelt zich slecht. Waarom heb ik dat niet?

Jullie mening

Lees ook: 

Ik krijg alles van mijn schatje maar ik hou niet van hem – Anoniem Suriname

Ik doe nu de hardship en hij mag later werken en ons verzorgen. Is dat een stomme gedachte? Mijn vriendin vindt van wel. Ik niet. Ik ben benieuwd naar jullie gedachte hierover.

[quads id=1]

p.s. Uitschelden hoeft niet. Ik ben een goede moeder, een goede vrouw. Ik werk keihard aan de toekomst van mezelf, mijn kind en mijn vriend. Dus ik accepteer het niet dat jullie mij een slechte vrouw vinden. En ik ben zeker geen golddigger. Ik doe het niet voor het geld. Ik doe dit allemaal voor de toekomst. En dit alles doe ik terwijl ik ook naar school ga en moet studeren als ik thuis ben. En ik moet voor een kind zorgen. Maar mijn ouders zijn echt onze steunpilaren.

Bedankt

Dat wil ik even zeggen voordat ik al die scheldwoorden moet aanhoren.
Bedankt voor het begrip. Groeten Loor

Gerelateerde verhalen:

[quads id=1]

Zolang mijn vriend geen geld binnenbrengt ga ik niet met hem naar bed? Anoniem Suriname

Mijn man betaalde andere vrouwen om met hem naar bed te gaan omdat ik hem niet lustte – anoniem Paramaribo

Mijn man is al 3 jaar dood, ik kan niet met andere mannen naar bed – anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig