Mijn 54-jarige geliefde John Cairo is er niet meer – Overleden Paramaribo

overleden Paramaribo
John, ik voel me zo verloren zonder jou. Hoe verder met zonder jou? You are my greatest love of all. Love you baby

Een deel van het gedicht afkomstig van de zeer verdrietige Marijke Wijngaarde. Haar innig geliefde man John Cairo is overleden. Hij was meer bekend als Cai. In de leeftijd van 54 jaar. John was werkzaam op de LBO-A Duisburgschool.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en om de rest van het gedicht te lezen. Kijk ook naar de gedeelde foto’s. De uitvaart vindt deze week plaats te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn geliefde,  al zijn familieleden, zijn collega’s, leerlingen en overige nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden

John Cairo

In de leeftijd van 54 jaar
In leven was hij werkzaam op de LBO-A Duisburgschool

Nooit meer iets van je te horen
Nooit meer iets van je zien
Niet in dit leven
In het hiernamaals misschien
In mijn hart
Blijf ik je dragen
In mijn hart
Blijf je bestaan
Ja, van dat kleine plekje
In mijn hart Daar komt niemand meer aan.

Met deze woorden maak ik, Marijke Wijngaarde, bekend dat van mij is heengegaan mijn innig geliefde man John Cairo. Meer bekend als Cai.

~Marijke ~

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland