Man doet zich voor als profvoetballer en misbruikt meerdere meisjes in Nederland – video’s

voetballer Nederland
Zijn telefoon zat vol met foto’s en filmpjes van meisjes die intieme handelingen bij hem, met hem of met zichzelf verrichtten. Vreselijk. Hij benaderde veel meisjes en deed dan alsof hij een bekende voetballer was.

[quads id=1]

Ook sprak hij meisjes op straat aan. Hij nam ze mee naar afgelegen plekken en daar misbruikte hij ze. Het gaat om minimaal 8 meisjes. De jongste is 12 jaar oud. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de video’s. Geef het door aan anderen. Dit is meteen een goed moment om een goed gesprek aan te gaan met je kind!!

[quads id=1]

Man uit Nederland

Jonathan M. die zich voordeed als PSV’er misbruikte ook tienermeisjes. De Eindhovenaar die vastzit voor twee opeenvolgende zaken va intiuem misbruik afgelopen zomer heeft veel meer slachtoffers gemaakt. Het OM verdenkt Jonathan M. van intiem misbruik en aanranding van nog zeker acht meisjes, tussen de 12 en 16 jaar. De meesten zijn gefilmd. Het merendeel komt uit Eindhoven, maar ook meisjes uit Someren, Beek en Donk en Drunen werden slachtoffer.

[quads id=1]

Nep voetballer

Jonathan M. (26) benaderde via internet veel meisjes en maakte afspraakjes. Hij stelde zich dan voor als iemand anders, bijvoorbeeld fotograaf van een modellenbureau of een voetballer van PSV. Ook sprak hij meisjes aan terwijl hij op zijn scooter door Eindhoven reed. Telkens werden zijn slachtoffers meegevoerd naar afgelegen plekken zoals een bos of een park. Daar misbruikte hij ze.

Meisje van 15

M. werd in augustus opgepakt nadat hij eerst in het Eindhovense Genneper Park een Française (23) en een paar dagen later in Valkenswaard een meisje (15) had misbruikt. Hij bleek dat veel eerder, in 2011 ook al te hebben gedaan met een 16-jarige.

[quads id=1]

Erg vervelende beelden

Toen de politie zijn telefoon onderzocht, zag ze veel foto’s en filmfragmenten van meisjes die intieme handelingen bij hem, met hem of met zichzelf verrichten. Via chatgesprekken op zijn gsm kon de specialist van het kinderpornoteam de slachtoffers achterhalen. Deze zijn vervolgens benaderd. Van de acht had er slechts één al aangifte gedaan. De meeste anderen deden dat inmiddels alsnog.

Er knapte iets

Officier van justitie Wineke Wichern, die het onderzoek leidt, kan niet uitsluiten dat M. nog meer op zijn kerfstok heeft. De slachtoffers die op beeld staan, heeft ze teruggevonden. Maar niets zegt dat hij anderen niet heeft gefilmd, of nog een andere telefoon had.

TBS eis

[quads id=1]

De verdachte was psychisch al onderzocht door deskundigen. Hun advies is nodig om tbs te kunnen eisen. Wichern wil daar nu nog niks over zeggen. Ook niks over zijn opzet of toerekeningsvatbaarheid. Hij is in 2012 ook al eens onderzocht, nadat hij een 16-jarig meisje had meegelokt en misbruikt. Hij zei toen dat er ‘iets knapte in zijn hoofd’ en dat hij dan agressief kan worden. De deskundigen vonden toen een intensieve behandeling broodnodig en stelden jeugd-tbs voor maar dat vonden de rechters toe te zwaar.

Nederland misbruik
Jonathan M. Foto uit de telegraaf
Veel meisjes

Flink wat meisjes zaten gistermiddag in de rechtszaal waar een lange lijst van nieuwe aanklachten werd voorgedragen. Zelf bleef hij in zijn cel. De inhoudelijke zaak wordt in de zomer verwacht. Gezien het aantal feiten worden daar twee dagen voor uitgetrokken.

Geen poging

[quads id=1]

Zijn huidige advocate Alexandra Greve deed geen poging haar cliënt los te krijgen uit voorarrest. Op een vraag van de rechter zei ze dat hij te zijner tijd wel naar de zitting gaat komen. Of hij dan zal praten of gebruik maakt van zijn zwijgrecht wist ze nog niet.

Bekijk de video’s over de zaak:

[quads id=1]

Lees het volledige verhaal bij de bron:

https://www.ed.nl/eindhoven/eindhovense-verkrachter-jonathan-m-die-zich-voordeed-als-psv-er-misbruikte-ook-tienermeisjes~a0630918/

Geschreven door Max Steenberghe
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland