Video’s – Donateurs steunen alleenstaande moeder uit Paramaribo en haar 5 kinderen – 1 voor 12 Suriname

baby Paramaribo
Veel mensen hebben het trieste verhaal van deze alleenstaande moeder bekeken. Het ging over de wanhopige mevrouw Sandra. Haar kindje Elisabeth heeft een medische aandoening.

Ze is pas 4 maandjes oud. Echt een jonge en schattige baby. De alleenstaande moeder van 5 kinderen is in de steek gelaten door haar vader. Ze heeft het ontzettend zwaar. Naast een hele hoop kritiek, welke niet geheel onterecht was, waren er ook mensen die haar wilden helpen. Zodoende kon moeder Sandra gaan winkelen met meneer Vismale. Bekijk de nieuwe video’s. Moeder Sandra is een ieder enorm dankbaar!! Geef het goede werk van de stichting door aan een ieder. Want ze kunnen het niet alleen. Samen staan we sterk.

Moeder uit Paramaribo

Ze woont in Paramaribo, in iets wat je geen huis kunt noemen. 4 van haar kinderen zijn minderjarig. Ze leven onder zeer erbarmelijke omstandigheden. Dit kan toch niet? Wat het extra zwaar maakt voor de moeder is dat haar kindje weer geopereerd moet worden. Ze vreest voor haar leven.

Deskundig advies

Kijk naar de video en luister naar haar verhaal. Bekijk daaronder de tweede video. Want naast veel kritiek welke ook opbouwen was waren er toch een aantal mensen in staat om deze moeder te helpen.

Deel de video. Mevrouw kan nog steeds ondersteuning gebruiken al is het in de vorm van goed en/of deskundig advies. Beterschap aan de lieverd, de kinderen kunnen hier helemaal niets aan doen, ze verdienen het niet om zo te moeten leven.

Moeder uit Paramaribo

Bekijk hier de video waarin moeder Sandra uit Paramaribo haar verhaal vertelt aan 1 voor 12 Suriname. En bekijk daaronder de update:

Samen staan we sterk

Bekijk hier de update. Onze dank aan de donateurs:


Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Maak contact
baby Paramaribo

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Gerelateerde berichten: