‘Pensioengelden NIET gestolen’ – Pensioenfonds Suriname

pensioen Suriname

Fake news alert: Het bericht, over de gestolen pensioengelden, dat circuleert op social media, berust NIET op waarheid. Dat zegt direkteur Michael Miskin van het Pensioenfonds Suriname.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Lieve mensen. Sommige van ons hebben het al moeilijk genoeg met de waarheid. Dus het is niet nodig om nep berichten te verzinnen. Geef het door aan belanghebbenden.

Pensioenfonds

[quads id=1]

Het betreft onderstaan bericht:

pensioen Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Direkteur Michael Miskin van het pensioenfonds zegt dat alle geruchten als zouden pensioengelden van ambtenaren of particulieren door de regering zijn gestolen of gebruikt, uit de lucht gegrepen zijn.

[quads id=1]

Niet via Finabank

De middelen lopen trouwens niet via Finabank, zoals de fake berichten beweren, maar via DSB, en worden elke maand prompt op de 15de overgemaakt. Hij zegt zelf het gerucht ook met verbazing te hebben gelezen, omdat hij weet dat het onwaar en onmogelijk is.

Koop de krant van vandaag voor meer informatie hierover:

[quads id=1]

pension Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland