Ex-vriend jat geld, papieren en auto van dame uit Paramaribo

ex-vriend Paramaribo

In Paramaribo is er een ruzie ontstaan tussen een vrouw en haar ex-vriend. op een gegeven moment ging de man ervandoor met haar auto, haar geld en belangrijke documenten.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Hij is momenteel spoorloos. Misschien had hij die auto voor haar gekocht? Sommige mannen/vrouwen willen namelijk al hun spullen terug als de relatie over is.

[quads id=1]

Vrouw uit Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende: Ex-vriend maakt auto en geld buit. Een vrouw is zaterdag in Paramaribo beroofd door haar ex-vriend. Hij maakte haar auto, SRD 3020 en persoonlijke documenten buit.

[quads id=1]

Ze kregen ruzie

De man ging aan de Orionstraat te Paramaribo waar de vrouw was. Er ontstond in eerste instantie een woordenwisseling, waarna de verdachte de sleutel van de wagen afhandig wist te maken. In de auto waren het geld en de documenten die ook zijn gestolen. Hij is met de auto weggereden.

[quads id=1]

Melding bij de politie

Het slachtoffer maakte melding bij de politie dat haar ex-vriend de daad heeft gepleegd. De politie is nog bezig de verdachte op te sporen en de wagen te achterhalen. Hij was ongewapend.

Het gaat om een grijze wagen die is buitgemaakt. De auto, het geld en de dief zijn nog niet terecht

Bron:

http://www.surinametimes.com/ex-vriend-maakt-auto-en-geld-buit/

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland