Vrouw rijdt voetganger van achteren aan – politie Suriname

politie Suriname
We moeten echt beter opletten in het verkeer. Een ongeluk schuilt namelijk in een klein hoekje. Een fout is zo gemaakt en mensen kunnen ernstig gewond raken…of erger!!

[quads id=1]

Een vrouw uit Suriname heeft een fout gemaakt in het verkeer. Daardoor reed ze een voetganger van achteren aan. De politie heeft haar rijbewijs ingetrokken. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Is het wel terecht dat haar rijbewijs is ingetrokken? Een fout is toch menselijk. Of zijn fouten in het verkeer absoluut niet toegestaan?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Rijbewijs autobestuurster ingevorderd na voetganger te hebben aangereden. De afdeling Verkeersunit van regio Midden heeft in de laatste week van januari het rijbewijs van de 26-jarige autobestuurster Fariel S. ingevorderd.

[quads id=1]

Voetganger aangereden

Deze mevrouw reed op 27 januari over de Helena Christinaweg en reed op een bepaald moment de 61-jarige voetganger M.P. die in dezelfde rijrichting liep van achteren aan.

Ziekenhuis Paramaribo

Onderzoek wees uit dat de autobestuurster op een bepaald moment wilde inhalen, maar uitweek naar links toen zij opmerkte dat het verkeer het niet toeliet. De voetganger werd daarbij aangereden en heeft een rechterarm fractuur opgelopen. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is zij heengezonden.

[quads id=1]

Heengezonden zonder rijbewijs

Het rijbewijs van Fariel die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd. Na te zijn voorgeleid bij de hulpofficier van Justitie is zij na te zijn gehoord heengezonden. Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Bron:

Rijbewijs autobestuurster ingevorderd na voetganger te hebben aangereden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland