Video’s – De trieste situatie van de kinderen van familie Power in Suriname

kinderen Suriname
Het bericht bevat zeer trieste video’s. Veel mensen konden de verdrietige toestand van de kinderen niet uit hun hoofd krijgen. Hoe is het mogelijk dat kinderen zo door het leven moeten?

[quads id=1]

De familie Power bestaat uit moeder, vader en twee tieners met meervoudige beperkingen. Er was nog 1 kind, maar die is helaas komen te overlijden. Beide tieners zijn bedlegerig en hebben speciale hulp nodig. De situatie is zeer meelijwekkend.

[quads id=1]

Ook Mevrouw Loswijk en Kensenhuis konden dit niet zomaar voorbij laten gaan. Ze bezochten Louis Vismale van Stichting 1 voor 12 Suriname. En ze kwamen niet met lege handen. Kijk naar de video’s over dit gezin. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen. Geef daarom de video door aan anderen zodat iedereen het goede werk van de stichting kan zien. Samen staan we sterk.

We hebben de nieuwste video van vandaag hieronder geplaatst. Daaronder kunt u der eerder video’s van de familie Power uit Suriname bekijken. Deel het met anderen want samen staan we sterk

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]

Bekijk hieronder de eerdere video’s:

[quads id=1]

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

[quads id=1]

kinderen Suriname

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

[quads id=1]

Lees ook: 3-jarige jongen met hersentumor in de steek gelaten door zijn vader. Wanhopige moeder uit Paramaribo vertelt haar verhaal aan 1 voor 12 (video)

Gerelateerde berichten:

Wanhopige dochter vraagt hulp voor zieke moeder – 1 voor 12 Suriname (video)

Hartverscheurende video over een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video)

Bejaarde vrouw uit Paramaribo leeft voortdurend in angst (video)

Dringend hulp gezocht voor noodsituatie bij familie Jagessar – 1 voor 12 Suriname (video)

Geschreven door Saskia Bandhan vn Dagblad Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland