7-jarige jongen springt van brommer – vader aangereden door vrouw zonder geldig rijbewijs – politie Suriname

politie Suriname

Wederom een vrouw die flink de fout in is gegaan in het verkeer van Suriname. Een jongen van 7 jaar kon zichzelf redden in het verkeer. Maar zijn vader werd aangereden door een vrouw.

[quads id=1]

De vrouw blijkt geen geldig rijbewijs of rij toestemmingsbewijs te hebben. De politie heeft haar opgesloten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Waarom blijven we in de auto stappen zonder geldige papieren?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Autobestuurster verleent geen voorrang en rijdt bromfietser aan. De 46-jarige bromfietser Elias S. en zijn 7-jarige zoon Y.S. zijn op maandag 3 februari door een personenauto te Weg naar Kraka aangereden .

[quads id=1]

De politie van Zanderij deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat de 45-jarige autobestuurster Jennechien D. op de middenstrook van de weg reed en geen voorrang verleende aan de bromfietser en zijn duorijder. De duorijder die het gevaar zag aankomen, sprong van het rijtuig af en liep tijdens zijn sprong lichte letsels op. De vader werd aangereden en liep een fractuur op in het gelaat en aan zijn schouder.

Zowel de gewonde vader als zoon werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beiden zijn na medische behandeling heengezonden. De vader is voor verdere medische behandeling verwezen naar de K.N.O. arts en de orthopeed.

[quads id=1]

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden. De autobestuurster reed met zowel een vervallen Antiliaans rijbewijs als een vervallen rijtoestemmingsbewijs. Beiden zijn reeds drie jaar vervallen.

Op grond hiervan is de veroorzaker van de aanrijding na afstemming met het Openbaar Ministerie door de Verkeersunit van regio Midden in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Het dossier ter zake is voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Bron:

Autobestuurster verleent geen voorrang en rijdt bromfietser aan

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland