Winkel te Paramaribo volledig vernietigd na enorme brand – video’s

brand Paramaribo

Wat een vuur!!! Een winkelpand in Paramaribo is volledig afgebrand. De brandweer is ter plekke nog bezig met het nablussen. De schade is aanzienlijk.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de meerdere video’s gemaakt door omstanders. Er is bijna helemaal niets meer van het pand over. Wat een ramp voor de ondernemer. Hopelijk was hij verzekerd.

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Winkelpand te Charlesburg afgebrand. Brandweer bezig met blussingswerkzaamheden. Het winkelpand op de hoek van de Oude en Nieuwe Charlesburgweg kon niet worden gered.

Een supermarkt op de hoek van de Oude en Nieuwe Charlesburgweg is vanmiddag afgebrand. Toen de brandweer ter plekke aankwam, stond het pand al in lichterlaaie.

[quads id=1]

Niemand is gewond geraakt. De brandweer kon niet veel doen om het pand te redden. Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

De brandweer is ter plekke nog bezig met het nablussen. De schade is aanzienlijk. Er is nog geen informatie over of het pand verzekerd was.

Bekijk hier de video’s:
[quads id=1]

[quads id=1]

Bron:

https://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56971

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland