Onze liefste oma, Lucia Sabini Ajekie, uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Onze lieve oma is overleden. Niet omdat ze oud was, maar de natuur heeft het zo gewild

Met deze woorden maken de diep bedroefde kleinkinderen, namens de overige nabestaanden, het overlijden van hun oma Lucia Sabini Ajekie bekend.

[quads id=1]

Bekijk de link om het gedicht te lezen. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Onze Lieve moeder, grootmoeder, tante en overgrootmoeder is er niet meer. Niet dat ze oud was, maar de Natuur heeft het zo gewild.

De Here zegt;
“Kom tot Mij allen die belast en vermoeid zijn en Ik zal u Rust geven”

Zie daar, ze is waarlijk bij De Heer gegaan. Ze zou zeker nog willen genieten van het leven en met haar geliefden. Maar ze kon het niet meer dragen.

Onze Grootmoeder

Lucia Sabini Ajekie

heeft haar strijd gestreden. Ze is helaas overleden in Suriname. In de leeftijd van 65 jaar

Als je hulp nodig had, kon je bij haar zijn. Ze is een zeer goede vrouw geweest. SOWANG LOBI WIE NO SABI PE WIE SA WAKA SUKU EN FENI ING

Mijn Vader, Haar zoon zal haar zeker omhelzen daar. Het doet ons zeer Pijn om al onze geliefden kwijt te raken. Nu al mis ik mijn grootmoeder.

Haar kinderen en haar man, al haar familieleden. WIJ Hebben het heel erg zwaar. Maar Het is de Heer die ons troost en Ons kracht geeft
🙏😭
Waka bung en komt u Goed aan,
Onze dierbare Sabini Ajekie
We missen u heeel veeeeel…

[quads id=1]

Namens:
Natasha Lindie
Gladys Lindie
Ramona Ajekie.
Steven Ajekie
Briejella Ajekie

De grootkinderen:
Sevento
Majolis
Jean-Claude
Shariva.
Giorgio
Billitia
Juan
O’neol
Haidyann
Zenora
Billdano
Shameqwa

Meer informatie omtrent de uitvaart in Suriname volgt nog.

[quads id=1]

overleden Suriname overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland