Nabestaanden vermoordde Manodjkoemar Mohan willen gerechtigheid – er moeten hogere straffen komen in Suriname

overleden Paramaribo
We weten het allemaal nog:  Manodj Mohan werd op een wrede wijze vermoord in Suriname.  Hij kwam van de bank met geld. Hij maakte een tussenstop bij de kapper. Daar werd hij overvallen door de rovers….en vermoord.

De familie wil het hier niet bij laten. Ze eisen een aanpak tegen de verruwde criminaliteit in Suriname en willen strengere strafeisen. Maar daar hebben ze jullie bij nodig. Bekijk de link, lees hun droevige verhaal en help mee door de petitie te tekenen. Niet alleen voor de familie maar voor ons allemaal. Geef het door aan een ieder!! Samen staan we sterk

Vermoord in Suriname

GERECHTIGHEID TEGEN CRIMINALITEIT IN SURINAME
Wij, als nabestaanden van wijlen Manodjkoemar Mohan, die in het leven gewezen onder- inspecteur van de Korps Politie Suriname (KPS) en daarna Security Investigator bij Newmont was, vragen aandacht voor het navolgende:

Republiek bank

Wijlen Manodjkoemar Mohan, hierna te noemen “M.Mohan”, is op een wrede wijze uit ons midden weggerukt door roofmoordenaars/criminelen. Op 22 januari 2020 stapte hij de Republiek bank binnen om geld te lichten van zijn rekening.

Hij werd vanaf de bank achtervolgd door rovers. Wijlen M.Mohan stopte onderweg bij een barbershop om zijn haren te laten knippen, waar hij werd overvallen door de rovers.

Plannen met zijn gezin

De rovers vroegen hem naar zijn autosleutel, maar die stond M. Mohan niet gemakkelijk af, omdat hij zijn verdiensten wilde beschermen, vanwege de plannen die hij had voor zijn gezin. De rovers hebben daarna gericht op hem geschoten, waarna hij ter plekke het leven liet. Wijlen M.Mohan laat een gezin van 3 kinderen (zonen) en zijn vrouw achter.

Geen natuurlijke dood

De nabestaanden zijn diep gepijnigd en geschokt door dit ongeval. Er heerst een angst binnen de familie. De familie kan dit incident niet verwerken en accepteren, omdat het geen natuurlijke dood is. Hij is van zijn leven beroofd in de bloei van zijn leven!

Het heengaan van M.Mohan is een smartelijk verlies voor de nabestaanden, omdat M.Mohan een bijzonder persoon was. De nabestaanden zijn trots op M.Mohan, omdat hij als een held heeft geleefd en tegen onrecht heeft gestreden tot zijn laatste adem!

Wij als nabestaanden willen de strijd voortzetten!

Wij doen op uwen excellentie het dringend verzoek in het belang van het land en volk van Suriname, dat onze bezorgdheid betreft de veiligheid in het land serieus wordt genomen en dat de zorgpunten besproken worden in DNA, om zodoende te komen tot een duurzame aanpak tegen dit problematiek.

Aanpak tegen verruwde criminaliteit en strengere strafeisen
Zichtbaarheid van de KPS & Sociale rechtvaardigheid!
Dat de nabestaanden van wijlen M.Mohan i.h.b., zijn vrouw en kinderen, aandacht krijgen en worden beschermd!

Verruwde criminaliteit

Het leven van wijlen M.Mohan, die slachtoffer is geworden van de verruwde criminaliteit in Suriname, wordt niet terug gebracht, maar hiermee willen wij rechtvaardigheid voor hem en de nabestaanden, zodat zijn ziel in vrede kan rusten.

Teken de petitie

Help mee en teken de petitie in onderstaande link. Geef het door aan iedereen:

https://www.petitie24.nl/petitie/2917/gerechtigheid-tegen-criminaliteit-in-suriname

Namens de diepbedroefde nabestaanden,

Wij willen rechtvaardigheid!

Lees de eerdere berichten voor meer informatie omtrent de moord op Mohan: