Video – Vanavond op de televisie in Nederland. Katja Schuurman met 4 bekende mannen in Suriname – video’s

Schuurman Suriname

Video – Vanavond in Nederland, dinsdag 5 mei is de eerste aflevering van ‘ Beter laat dan nooit te zien op RTL 4.  Katja Schuurman bezoekt samen met de tv-veteranen Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens Suriname.

[quads id=1]

Hun reis begint in het zonnige Suriname. Hier verkennen de mannen het wilde nachtleven in de hoofdstad Paramaribo. Voor Frequin een mooie gelegenheid om terug te blikken op zijn roerige tijd als journalist in Suriname. Verder leren de heren alles over bijzondere kruiden en ze gaan in training bij de Surinaamse bondscoach. Schuurman wordt verrast door iets bijzonders uit haar Surinaamse verleden. Kijk nu. En geef het door aan anderen!!

[quads id=1]

Wat leuk, van deze video krijgt iedereen het warm! De Nederlandse actrice Katja Schuurman is in ons land en ze is op een hele bijzondere manier ontvangen op de luchthaven van Suriname. Ze is niet alleen ze heeft 4 mannen meegenomen.

[quads id=1]

Ze zijn hier namelijk voor het Nederlandse tv programma ‘Beter laat dan nooit’. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de superleuke video’s. Deel het met belanghebbenden. P.s. Wist je dat Katja Schuurman ook een beetje Surinaams is?

[quads id=1]

Katja Schuurman in Suriname

Algeemeen dagblad schreef het volgende: ‘Beter laat dan nooit’ keert terug met Katja Schuurman. Barrie Stevens (75), Peter Faber (76), Willibrord Frequin (78) en Gerard Cox (79) keren terug in Beter laat dan nooit.

De vier heren gaan voor het tweede seizoen op reis met presentatrice Katja Schuurman, heeft RTL bekendgemaakt.

In het programma, dat vanaf 22 april in Nederland te zien is op RTL 4, gaan de mannen samen met Katja naar Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens hun reis door Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië maken ze kennis met de verschillende culturen en gebruiken.

Op pad in Suriname

Katja, die het stokje overneemt van Olcay Gulsen – zij vertrok bij RTL – verheugt zich erop om met de ‘levende legendes’ op pad te gaan. ,,Ik zie uit naar de avonturen die ik ga beleven met deze bijzondere heren, naar hun verhalen en gesprekken over leven, dood, liefde, angsten, verdriet, geluk, successen en dromen”, zegt ze.

[quads id=1]

Sprankelende dame

Ook Stevens, Faber, Frequin en Cox zijn blij met hun nieuwe reisgenoot. ,,We hebben gevraagd om een sprankelende dame, vol levenslust en levenservaring en we zijn zeer content met onze nieuwe reisleidster.”

Eerder leek het erop dat RTL het reisprogramma, dat het eerste seizoen een redelijk succes was, met een nieuwe cast wilde gaan maken. Dat nieuws viel het kwartet rauw op hun dak. ,,Ik denk dat ze het gevoel hebben dat we niets meer te vertellen hebben”, zei Barrie in juli.

[quads id=1]

Het gaat fantastisch worden

,,We hebben echt nog wel wat te vertellen, maar dan met een andere invalshoek.” Gulsen reageert op Instagram verheugd op het nieuws dat haar voormalige reismaatjes weer op pad gaan. ,,Dit gaat fantastisch worden.”

Bekijk hier een uitzending van Jinek over het programma:

Bekijk hier de video van het leuke ontvangst op de luchthaven van Suriname. Like and share:

[quads id=1]

Bron:

https://www.ad.nl/show/beter-laat-dan-nooit-keert-terug-met-katja-schuurman~a7a6e95a/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland