ANWB Waarschuwing: Ga NIET de weg op – storm Ciara in Nederland – video’s

0

ANWB: ’Ga niet de weg op als dat niet hoeft’ De ANWB heeft zojuist mensen opgeroepen niet de weg op te gaan. De piek van de storm zal zijn tussen 1800 uur en middernacht.

De zeer krachtige Ciara is in Nederland en heeft al heel wat schade aangericht. De ‘piek’ is nog niet eens bereikt. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met anderen. Bekijk de nieuwste video’s. Mensen. Blijf gewoon lekkertjes thuis. Thuis met een deken onder de bank luisteren naar de wind kan ook gezellig zijn. Of moeten jullie toch de deur uit om bijvoorbeeld te werken?

Storm Nederland

De Telegraaf schrijft”: ANWB: ’Ga niet de weg op als dat niet hoeft’
De ANWB heeft zondag via Twitter mensen opgeroepen niet de weg op te gaan, als dat niet strikt noodzakelijk is. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur zal de storm het hoogtepunt bereiken. Ook voor 17:00 uur liggen de wegen door het hele land al bezaaid met afgewaaide takken en omgevallen bomen.

De organisatie stelt ook: rijden met een aanhanger of (lege) vrachtwagen is vanzelfsprekend uit den boze.

Bekijk de video’s:


Eerdere berichten:

Storm met orkaankracht op weg naar Nederland – video’s

KLM schrapt morgen 40 vluchten – Monster storm Ciara onderweg naar Nederland – video’s

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2055887124/anwb-ga-niet-de-weg-op-als-dat-niet-hoeft?utm_source=(direct)&utm_medium=webpush

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.