Vrouw gewond geraakt – haar bejaarde man mishandelt haar al jaren – politie Suriname

politie Suriname
Hoe kan het dat een man al jaren zijn vrouw mishandelt. Een vrouw uit Suriname is gewond geraakt nadat haar man haar voor de zoveelste keer heeft mishandelt. Hij slaat haar sinds jongere jaren.

[quads id=1]

De man is nu al bijna 70 jaar! Maar hij heeft haar vreselijk toegetakeld.
Wat bezielt deze mannen toch? Een waarom blijven de vrouwen? Zijn ze misschien bang voor hun man? Of kunnen ze nergens terecht?

[quads id=1]

Man uit Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: 68-jarige man ingesloten voor mishandeling echtgenote. De 68-jarige Ball B. is op zondag 2 februari aangehouden door de politie van het bureau Corantijn voor mishandeling van zijn 67-jarige echtgenote.

[quads id=1]

Van jongs af aan

De vrouw deed het politiebureau op vrijdag 31 januari aan en deed aangifte tegen haar echtgenoot. Volgens haar verklaring wordt ze van jongs af aan door haar man mishandeld, maar doet voor het eerst aangifte tegen hem.

[quads id=1]

Onderzoek wees uit dat de man zijn vrouw in beschonken toestand heeft toegetakeld en haar met een scherp voorwerp wilde aanvallen. De vrouw beschermde zichzelf door de slag af te weren met haar linkerhand.

Gewond geraakt

Zij raakte hierdoor in haar hand gewond en probeerde weg te komen. Tijdens haar vluchtweg werd zij door haar echtgenoot gestoten, waardoor zij op de vloer kwam te vallen. De dronken man bracht zijn vrouw slagen toe op het lichaam en moest zij medisch worden behandeld.

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Ball ingesloten. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Huiselijk Geweld van het bureau Nickerie.

Bron:

68-jarige man ingesloten voor mishandeling echtgenote

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland