Ancilla: Ik ben opzoek naar mijn Surinaamse opa Christiaan Wouter. Hij is geboren in Paramaribo

Wouter Paramaribo
Familie Wouter, Siebelhoff aanverwante familieleden opgelet!!

We hebben een bijzondere brief binnengekregen van Ancilla Wouter, ze woont in Nederland maar wil graag haar Surinaamse familie leren kennen.  Ze is daarom opzoek naar haar opa.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent haar oproep. Ze heeft ook twee foto’s toegevoegd. Helpen jullie mee zoeken? Geef dit bericht door aan een ieder. Wellicht kennen ze de families. Het zou voor haar fantastisch zijn om op deze manier haar familie te leren kennen. Iedereen wil toch weten waar ze vandaan komen?

P.s. Haar naam en foto’s berusten op waarheid.

[quads id=1]

Gezocht: Surinaamse opa Christiaan Wouter

Hallo allemaal, mijn naam is Ancilla Sherida Wouter, ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Nederland. Familie is voor mij ontzettend belangrijk maar helaas is mijn familie (nog) niet compleet.

Lange zoektochten

Lees ook: Ik ben opzoek naar mijn zoon. Kunnen jullie mij helpen?

Ik heb namelijk mijn opa Christiaan en mijn Surinaamse familie ‘Wouter’ tot op heden nog niet mogen ontmoeten. Ondanks de jaren lange zoektochten is elke mogelijkheid tot contact uitgebleven. Ondertussen zie ik door de bomen het bos niet meer en hoop ik via deze weg alsnog mijn opa en familie te kunnen leren kennen.

[quads id=1]

Geboren in Paramaribo

De bij ons bekende informatie over mijn opa luidt als volgt:

Zijn naam is: Christiaan Hubertus Wouter geboren te Paramaribo Suriname in 1941.

Ergens in de jaren erna is hij naar Nederland (Amsterdam) gekomen en is hij getrouwd met mijn oma Christina Siebelhoff. Uit dit huwelijk zijn 2 zonen ontstaan, (1968 en 1970) waarvan de jongste zoon mijn vader is. Ná of tijdens de geboorte van mijn vader heeft mijn familie niks meer van mijn opa vernomen. Mijn vader en zijn broer hebben hun vader dus nog nooit gezien of gesproken. Zij dragen wel mijn opa’s naam: Wouter.

[quads id=1]

Meerdere zonen

Reeds is ons te horen gekomen dat dit niet de enige zonen van mijn opa zijn. Mijn opa heeft in 1982 nog een zoon gekregen met een andere vrouw. Zijn naam is Jens Ramses Sri Raphael Wouter geboren in Amsterdam. Deze naam benoem ik bewust omdat ook hij niet vindbaar is. Ook Jens, mijn oom zou ik ontzettend graag willen leren kennen.

In Nederland of Suriname

Mijn opa heeft ondertussen de leeftijd van 79 (hopelijk) bereikt en kan zich dus in Nederland of terug in Suriname bevinden.

De jaren lange zoektocht naar mijn opa en onze Surinaamse familie Wouter is tevens ook een zoektocht naar een stukje van mijzelf, mijn vader, mijn oom, mijn zusje, mijn broertje en sinds kort óók een stukje van mijn dochtertje geworden.

[quads id=1]

Maak aub contact

Lees ook: Tino uit Nederland gaat opzoek naar zijn echte vader in Paramaribo (video)

Mocht iemand mijn opa Christaan Wouter kennen, zijn broer, zus, of andere familie leden dan wil ik u vragen om alstublieft contact met mij op te nemen. Alle tips zijn ontzettend welkom! Tevens geldt dit ook voor mijn oom Jens Wouter.

Ik hoop via deze weg onze familie compleet te kunnen maken en onze mooie Surinaamse cultuur door middel van onze familie te mogen leren kennen.

Waar een wil is, is een weg

Tips? Neem dan contact met mij op via:

[quads id=1]

Facebook: Ancilla Sherida Wouter
Email: [email protected]

“Ik wéét dat waar een wil is, altijd een weg is! Ik hoop alleen dat iemand mij de juiste richting kan wijzen”.

Alvast ontzettend bedankt.

Liefs,

Ancilla Sherida Wouter.

Ik heb twee foto’s toegevoegd.

[quads id=1]

Wouter Paramaribo
Mijn opa
Wouter Paramaribo
Dit ben ik, Ancilla

Andere verhalen:

Anoniem: Ik ben opzoek naar mijn vader

Ik ben dringend opzoek naar mijn zusje Chanel Brewster. Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland