Storm met orkaankracht op weg naar Nederland – video’s

storm Nederland
Nederland zet je schrap! Er komt een stevige wind aan! Ciara, de storm die dit weekend Nederland bereikt, is mogelijk krachtiger dan verwacht. Er kan rekening gehouden worden met mogelijke vertragingen van het openbaar vervoer.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Check ook het weerbericht voor de komende dagen en bekijk de video’s. Als je geen belangrijke afspraken hebt, blijf dan lekker binnen (onder de dekens). Geef het door aan de mensen in Nederland.

[quads id=1]

Storm Ciara

Nu.Nl schreef het volgende: Zondag storm met windstoten tot 140 kilometer p/u (orkaankracht) verwacht. Storm Ciara gaat zondag mogelijk windvlagen van 140 kilometer per uur veroorzaken. Dat zijn uithalen van orkaankracht. De storm bereikt naar verwachting aan het einde van de middag of begin van de avond zijn hoogtepunt.

[quads id=1]

Binnenland van Nederland
storm Nederland
Foto van https://dutchreview.com/

Vooral de kustgebieden krijgen te maken met dit zeer onstuimige weer, maar ook in het binnenland kunnen windstoten tot 120 kilometer per uur voorkomen, zegt meteoroloog Diana Woei van Weerplaza. Het KNMI kondigt naar verwachting code oranje af voor zondag.

AD.nl: De NS neemt morgenmiddag een besluit over een eventuele aanpassing van de dienstregeling.  Het zou best kunnen dat het openbaar vervoer hier last van gaat krijgen. Hou daar rekening mee.

Video’s

[quads id=1]

Bekijk het bericht op nu.nl voor meer informatie en bekijk de video’s:

[quads id=1]


Bron:

https://www.nu.nl/binnenland/6029104/zondag-storm-met-windstoten-tot-140-kilometer-pu-orkaankracht-verwacht.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland