Ons broertje Dion Beeldstroo is overleden in de leeftijd van 16 jaar – de uitvaart is VANDAAG in Suriname – foto’s en video’s

overleden Suriname
De diep bedroefde zussen Jhanilla, Erica en Siomara maken mede namens moeder Cynthia Beeldstroo, broers Randall en Randy en neef Donnegy bekend dat hun broertje Dion Beeldstroo in Suriname is overleden in de jeugdige leeftijd van 16 jaar.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht om de vele gedeelde herinneringen aan hem in de vorm van foto’s en video’s te bekijken. De uitvaart is VANDAAG. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen mama Cynthia en de rest van het gezin heel veel sterkte met het verlies van Dion. Wilt u ook uw MEDELEVEN tonen? Dat kan

[quads id=1]

Ons broertje

Dion Beeldstroo
m.b.a Daimond

Is overleden in Suriname.
De uitvaart is vandaag. Geeft u het aub door aan belanghebbenden

Gelegenheid van afscheid nemen vindt plaats van 2:00 uur tot 3:00 uur
ten huize van de overledene aan de Indira Gandhi weg 518 (Lelydorp in Suriname)

Van 3:00 uur tot 4:00 uur is er een rouwdienst, waarna onze Dion om 5:00 aan de schoot der aarde zal worden toevertrouwd op de openbare begraafplaats Schotelweg Suriname

Namens de diep bedroefde
Zussen
Jhanilla, Erica, Siomara

Broers
Randall en Randy

Moeder:
Cynthia Beeldstroo

Neef:
Donnegy

Bekijk hier de gedeelde foto’s en video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland