Moeder uit Paramaribo veroordeeld omdat ze kokend water op zoontje gooide

moeder Paramaribo
Wat een verdrietig verhaal. Lees in het uitgebreide bericht wat dit 11-jarige jongetje allemaal moest incasseren. Om te huilen. Dit is pure kindermishandeling!! Het maakt toch niet uit wat je kind doet en hoe onhandelbaar hij is. Maar dit doe je niet:

[quads id=1]

Je gooit geen kokend water over je zoon en je slaat je stiefzoon niet het ziekenhuis in nadat hij bij zijn biologische vader is geweest. Zijn moeder Gracielle en haar vriend Mario zijn veroordeeld door de rechter, maar zijn alweer op vrije voeten. Snappen jullie dat? Mag zo een moeder nog voor haar kind zorgen?

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Ouders veroordeeld voor mishandelen (stief)zoon. Gracielle T. en haar partner Mario V. zijn donderdag door kantonrechter Maytrie Kuldipsingh veroordeeld voor het zwaar mishandelen van hun elfjarige (stief)zoon in mei vorig jaar. De jongen werd overgoten met heet water en liep daardoor brandwonden op.

[quads id=1]

Boze stiefvader

Hij heeft tijdens zijn verhoor bij de politie verklaard dat zijn moeder en stiefvader boos op hem werden wanneer hij zijn biologische vader ging opzoeken. Wanneer hij stout deed, werd dat door de stiefvader met een pak slaag ‘afgestraft.’ Een keer moest hij hierdoor zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen.

Gracielle T. verklaarde tegenover de politie dat ze geen raad wist met haar zoon omdat hij onhandelbaar is en vaker van huis wegloopt. Hoewel ze later spijt betuigde voor haar handelingen, vertelde ze de jongen niet zomaar zo te hebben behandeld. “Het leek alsof ik door de duivel was bezeten. Ik was zo kwaad dat ik hem alleen maar pijn wilde doen. De duivel nam van me over.”

Lees ook: Man uit Paramaribo verbrand nadat buurman kokend water over hem gooit – politie Suriname

Biologische vader

De vrouw kon het niet uitstaan wanneer haar zoon zijn biologische vader opzocht, ondanks dat ze hem dat had verboden te doen. De jongen heeft bij de politie verklaard dat hij al maanden niet meer naar school gaat omdat hij vaker vocht doordat hij gepest en getreiterd werd door medeleerlingen. De moeder is zwakbegaafd is en heeft de borderline-persoonlijkheidsstoornis.

[quads id=1]

Enkele symptomen hiervan zijn intense woedeaanvallen, extreme stemmingswisselingen en bijzonder impulsief gedrag. Haar advocaat Radjesh Bhoewar had de rechter op de vorige zitting gevraagd om bij de strafbepaling hiermee rekening te houden.

Lees ook: 23-jarige vrouw uit Suriname gooide kokend water op haar partner uit jaloezie

12 maanden

De rechter legde de moeder een celstraf van twaalf maanden waarvan elf voorwaardelijk op, onder aftrek van voorarrest en drie jaar proeftijd. Ze gelastte ook psychologische begeleiding omdat de kans bestaat dat de vrouw, op basis van haar ziektebeeld zich weer kan laten gaan Mario V. kreeg een straf van vijf maanden waarvan vier voorwaardelijk onder aftrek en drie jaar proeftijd.

[quads id=1]

Alweer vrij

Beide straffen zijn conform de eis van het Openbaar Ministerie. De verdachten blijven hiermee op vrije voeten.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/12/06/moeder-uit-paramaribo-zet-pot-met-water-op-vuur-en-gooit-het-over-haar-zoontje/

https://www.familienieuws.com/2019/11/10/10-jarige-uit-suriname-overgoten-met-kokend-water-moeder-en-stiefvader-verdacht-van-kindermishandeling/

https://www.familienieuws.com/2019/03/23/vrouw-in-suriname-gooit-kokend-water-over-partner/

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/02/07/ouders-veroordeeld-voor-mishandelen-(stief)zoon/

Foto is een voorbeeldfoto
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland