Man uit Suriname vlak voor zijn inrit dodelijk aangereden door vrouw

overleden Suriname
“Vanmorgen is mijn schoonvader aangereden door een voertuig en hij was vrijwel opslag dood. Vlak voor zijn huis in Suriname”. Dit droevige bericht plaatste de schoonzoon van de overleden man vanmorgen op social media.

[quads id=1]

De man is voor de inrit dodelijk geraakt door een autobestuurster. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Leiding 8 Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: BROMFIETSER LAAT LEVEN IN HET VERKEER. Donderdagochtend heeft zich een aanrijding voorgedaan tussen een bromfiets en een voertuig op Leiding 8 in Suriname. De bromfietser Radjinderpersad Narain (66) liet ter plaatse het leven door de opgelopen verwondingen.

[quads id=1]

Kort daarna overleden

De Ware Tijd vermeent dat de bromfietser uit een inrit de straat opreed toen hij in botsing kwam met een auto die over Leiding 8 reed komende vanuit de Commissaris Weythingweg. Kort na de aanrijding gaf de bromfietser ter plaatse de geest. Het lijk is in beslag genomen voor obductie.

[quads id=1]

Geldig rijbewijs

De bestuurster van het voertuig is in het bezit van een geldig rijbewijs, dat in belang van het onderzoek is ingevorderd. Beide rijtuigen zijn in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden voor verder onderzoek.

Officieel politiebericht

Politie Suriname zegt: Uit het onderzoek is gebleken dat de autobestuurder over de Leiding 8 reed, komende vanuit de Commissaris Weytingweg en gaande naar de richting van de Noord Polderdam. Gekomen ter hoogte van pand nummer 134 kwam de bromfietser Narain uit de inrit van zijn woning en verleende daarbij geen voorrang aan het doorgaande verkeer, in deze de auto, met als gevolg de aanrijding. De bromfietser liet ter plaatse het leven.

Vermoedelijke is het zicht van de bromfietser belemmerd door een hoop zand die voor de inrit van de woning is geplaatst. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer voor obductie in beslag genomen.

overleden Suriname

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/02/06/bromfietser-laat-leven-in-het-verkeer/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland