Agressieve ‘parkeerwachter’ in Paramaribo aangehouden nadat dame weigert SRD 5 te betalen – politie Suriname

politie Paramaribo

Hebben jullie hier ook last van: Van die vervelende, irritante en soms zeer agressieve personen die zichzelf parkeerwachters noemen. Ze zijn vaak te zien in de stad of bij de ziekenhuizen.

[quads id=1]

Ene Kenneth is opgepakt door de politie. Hij eiste een SRD 5 van een dame die haar auto geparkeerd had bij het AZP Paramaribo. Hij werd agressief. Zijn pech: Ze bleek een politieambtenaar te zijn. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Betaal jij de illegale Parkeerwachters? Ze passen wel op je auto, of betaal jij nooit?

[quads id=1]

Hij ging tekeer tegen de vrouw

Politie Suriname schreef het volgende: Kenneth aangehouden door politie Munder. De 56-jarige Kenneth S. is op zaterdag 1 februari door de politie van het bureau Munder aangehouden. De politie van dit ressort kreeg op die bewuste dag de melding dat een man tekeer ging met een mevrouw die haar auto in een parkeer haven voor het Academisch Ziekenhuis Paramaribo wilde parkeren. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de autobestuurster die naderhand politieambtenaar bleek te zijn, werd benaderd door Kenneth dat zij moest betalen voor de plek waar zij haar auto had geparkeerd. Kenneth doet zich voor als parkeerwachter voor het ziekenhuis. De autobestuurster weigerde het bedrag van SRD 5 dat was geëist door de verdachte te betalen.

Hij blokkeerde de weg

De parkeerwachter ging te keer en blokkeerde de weg voor de bestuurster die uit haar voertuig wilde stappen. Ondanks zij zich legitimeerde als te zijn politieambtenaar, ging Kenneth verder door te stellen dat hij de banden van het voertuig zou vernielen, indien de vrouw haar auto zou achterlaten zonder te betalen.

[quads id=1]

Opgesloten

De politie was genoodzaakt de verdachte aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de zogenoemde parkeerwachter ingesloten.

Bron:

Kenneth aangehouden door politie Munder

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland