37-jarige gokster uit Paramaribo licht meerdere ondernemers op – politie Suriname

gokken Paramaribo
Een 37-jarige vrouw is opgesloten door de politie. De vermoedelijke gokverslaafde vrouw heeft een ‘slimme manier’ bedacht om haar gokschulden te ontlopen.

[quads id=1]

Ze heeft meerdere ondernemers opgelicht. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Zijn de mensen bij de kassa zo lichtgelovig?

[quads id=1]

Vrouw uit Paramaribo

Vrouw die retailers gokbedrijf meermalen heeft opgelicht, ingesloten. De 37-jarige Betsaida A. is op donderdag 30 januari door de politie van het bureau Livorno te Paramaribo opgespoord en aangehouden. Deze vrouw wordt ervan verdacht zich meermalen schuldig te hebben gemaakt aan oplichting.

Zogenaamd geld in de auto

De vermoedelijke gokverslaafde vrouw maakte het tot een gewoonte zich naar verschillende retailers van een gokbedrijf te begeven om te gokken. Op het moment de vrouw verloor, hield zij de kassahouder voor dat zij het geld uit haar auto moest halen om het verschuldigd bedrag te kunnen voldoen. Bij die gelegenheid verdween Betsaida zonder het verschuldigd bedrag te betalen.

[quads id=1]

Gokbedrijf

Naar aanleiding van het feit dat zij drie retailers van het gokbedrijf op deze manier heeft opgelicht van verschillende bedragen, is zij opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Politie Suriname

Tijdens de voorgeleiding heeft Betsaida aan de politie verklaard dat zij zich nimmer schuldig heeft gemaakt aan het strafbaar feit. Zij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

Vrouw die retailers gokbedrijf meermalen heeft opgelicht, ingesloten

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland