Zijn vrouw uit Suriname wilde onze relatie verstoren – en nu ben ik zwanger – Anoniem Nederland

vrouw anoniem Nederland
Bijna 3 jaar geleden kregen we een brief binnen van Angela. En ze heeft een update voor ons. Ze zegt dat ze dit vooral doet voor de haters. Ze was namelijk buitenvrouw. Velen hebben haar gezegd dat ze slecht bezig was en dat Clide nooit zijn vrouw zou laten. Ze heeft ‘goed’ nieuws voor jullie. Lees haar verhaal en wellicht hebben jullie toch nog wat advies voor haar of voor andere ‘buitenvrouwen’.

Update: Hallo, ik ben Angela uit Nederland. Ik heb FamilieNieuws bijna 3 jaar geleden geschreven. En ik kreeg heel veel reacties waar ik niet goed van werd. Zoveel haters. Niet normaal joh. Waarom word ik als buitenvrouw uitgescholden? Waarom die man niet. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik niet op de hoogte was van zijn huwelijk. Hij heeft mij toch voorgelogen? En waarom zei bijna iedereen dat hij zijn vrouw niet zou laten? Alsof het me niet werd gegund.

Mijn nieuws

Ik heb nieuws voor jullie. Vooral voor de negatievelingen. Inmiddels is zijn vrouw exit. Haar eigen schuld eigenlijk. Zij heeft ook een ander genomen. Ze waren midden in het proces om naar Nederland te komen. Clide is toen even naar Suriname gegaan en heeft de relatie gestopt met zijn vrouw. Hij was heel erg teleurgesteld in haar. Want eigenlijk hield hij ook gewoon van haar.

Onze relatie is nu veel intensiever geworden. Ik woon nu permanent bij hem en we proberen nog steeds de kinderen hier te laten komen. Zijn ex. Ze zijn getrouwd maar ze is nu wel ex, deed eerst moeilijk. We hebben heel veel problemen gehad. Ik wilde eruit stappen maar Clide wilde mij absoluut niet laten gaan. Ik ben zijn ware liefde. Ik hoef niet perse met hem te trouwen. We zijn nu echt samen en ik vrees zijn vrouw helemaal niet meer. Ik zie haar niet meer als een stoorzender. Ze heeft die macht niet meer. En nu ik zwanger ben heeft ze de hoop ook opgegeven. En wie weet met hoeveel andere mannen ze het doet daar in Suriname.

Iemand anders

Ik ben blij dat ze iemand anders heeft genomen. Nu houdt Clide echt alleen van mij en kunnen we bouwen aan onze toekomst. En dat doen we zeker. Ik ben namelijk 3 maanden zwanger en we zijn heel erg blij.

Dus ja, dat wilde ik even vertellen. Het kan dus wel. Dat een man zijn vrouw laat voor zijn buitenvrouw. Ik ben nu zijn vriendin en we leven heel gelukkig.

Kinderen in Nederland

Als zijn kinderen in Nederland zijn dan zijn we nog gelukkiger. Ik ben benieuwd wat jullie reacties nu gaan zijn. Alvast bedankt voor de felicitaties en ook voor de haatreacties. Ik ontvang ze met open armen. Bedankt FamilieNieuws voor het delen van mijn update.

Het oude verhaal

Lees hieronder het originele verhaal: Ik ben Angela, ik ben een buitenvrouw. Ik ben er niet trots op maar eigenlijk heeft Clide mij voor de gek gehouden. Ik was al zeker een jaar met hem toen ik er achterkwam dat hij een vrouw en kinderen in Suriname had. Ik ben nu drie jaar met hem en los van het feit dat hij een gezin heeft in Suriname gaat het heel erg goed tussen ons. Ik heb het geaccepteerd, iets wat ik nooit van mezelf zou verwachten.

Sandra is zijn getrouwde vrouw daarom noem ik mezelf buitenvrouw want ook al is hij bijna altijd met mij hier in Nederland, zijn familie en vrienden kennen Sandra als zijn vrouw. Ze weten wel van mij. Zelfs Sandra weet van mij, maar ze heeft mij in verschillende apps laten weten dat ze haar man komt halen. Ze komt dus naar Nederland. Om te blijven. Clide is Nederlander en Sandra Surinaamse. In de eerste instantie zou hij naar Suriname verhuizen, naar Sandra. Maar hij heeft toch besloten om hier te blijven. Niet direct voor mij maar hij heeft hier zijn leven opgebouwd. Hij heeft een hele goede baan en zijn moeder is ook hier in Nederland. En natuurlijk is hij ook wel voor mij hier gebleven.

Clide houdt van me, hij houdt ook van Sandra maar meer omdat ze getrouwd zijn en omdat ze kinderen hebben. Daarom laat hij haar nu ook halen. Hij wil een betere scholing voor de kinderen. Een betere toekomst. Ze kennen elkaar al iets van 14 jaar. Het is altijd een afstandsrelatie geweest. Hij gaat wel iets van 2 keer per jaar naar Suriname en ze komt met de kinderen 1 keer per jaar naar hier. Hij verzorgt de kinderen ook, hij is een leuke papa. Als zijn gezin hier is woon ik in mijn eigen flat in Rotterdam. Maar ik ben meestal bij hem in Amstelveen. Is ook makkelijker voor mijn werk in Amsterdam.

Zijn vrouw en kinderen komen dus binnenkort bij hem hier in Nederland wonen. Dat gaat echt onze relatie verstoren. Hij zegt dat hij een huis voor ze gaat huren en dat hij dan bij ons allebei een beetje gaat blijven. Ik heb hem gezegd om te stoppen met de relatie maar hij wil absoluut niet stoppen met mij. Hij is zelfs een keertje zo boos geworden toen ik zei dat ik het uit wilde maken dat het een slaande ruzie is geworden. Dus. Al wil ik nu weg, ik denk niet dat Clide mij gaat laten gaan. Maar ik weet zeker dat hij zijn vrouw nu ook niet in de steek gaat laten. Niet voordat haar zaken geregeld zijn.

Yess, ik ben stom. Ik weet dat ik al heel lang geleden had moeten stoppen, maar nu zit ik er zo diep in. Hoe kan ik dit het beste oplossen? Een andere man wil ik niet. Maar ik wil ook een gezin opbouwen. Ik ben al 28 jaar. Ik wil Clide als mijn man. Om eerlijk te zijn wil ik het liefst dat zijn vrouw de scheiding aanvraagt zodra haar papieren geregeld zijn. En dat we samen schoon verder kunnen gaan. En ik denk dat Clide dat ook stiekem hoopt. Ik zie gewoon hoe graag hij met mij wil zijn.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig