Video’s – Biervliet gaat protestactie tegen de regering van Suriname in Paramaribo houden

Regering Paramaribo
“It’s time !!!! Alles plat? Doe dit voor je kinderen en je toekomst. Doe dit voor Suriname!!! Neem vrij en ga niet werken” Met deze woorden roept Stephano Biervliet a.k.a. ‘Pakittow’ de gemeenschap op om 17 februari samen met hem te strijden op het Onafhankelijksplein te Paramaribo tegen de regering van Suriname.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor de oproep en kijk naar de verschillende video’s erover. Gaan jullie? Staan jullie achter hem? Gaan jullie een dag vrij nemen hiervoor? Of niet?

[quads id=1]

Protest actie voor Suriname

It’s time !!!! Alles plat? Doe dit voor je kinderen en je toekomst. Doe dit voor Suriname!!! Hoe verder met ons mooi land Suriname? Neem vrij ga niet werken, soms moet je andere stappen ondernemen anders Joe na las Mang !!! Share dit zoveel als mogelijk.

Oproep

Bovenstaande oproep deelde Biervliet op zijn Facebook pagina en onderstaande folder hoort erbij.

[quads id=1]

Regering Paramaribo

Protestactie tegen regering op 17 februari te Paramaribo

Activisten hebben de strijdbijl wederom opgepakt. Op 17 februari zullen zij tegen het beleid van de regering van Suriname protesteren op het Onafhankelijkheidsplein te Paramaribo

Activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet, hoopt op een massaprotest. Hij roept de totale samenleving op om op die dag deel te nemen aan het protest, zodat er een duidelijk signaal wordt gegeven aan de regering.

[quads id=1]

Er zal een vergunning worden aangevraagd voor 17 februari. Indien er geen vergunning wordt verleend, zal de actie gewoon voortgang vinden omdat het op grondwettelijke gronden geschiedt.

Bekijk de video’s met meer informatie omtrent de oproep:

Video van ABC online:

[quads id=1]

Bekijk onderstaande link voor meer informatie:

https://www.facebook.com/pakittow.stefano

https://www.facebook.com/Stephano-biervliet-609489272577628/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland