Onze lieve schat 21-jarige Renuka Soeknandan uit Suriname is overleden

Niets is zinloos wanneer het een herinnering nalaat

Meerdere berichten en foto’s kregen we binnen. De lieve, prachtige en onmisbare Renuka Soeknandan uit Suriname is er niet meer. Ze is 21 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de vele gedeelde foto’s en de video’s te bekijken. 1 ding is duidelijk: ze gaat gemist worden. Wij van FamilieNieuws wensen haar familieleden, vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Rust zacht lieve schat

Renuka Soeknandan

We zullen je heel veel missen.
😭😭😭

De crematie heeft plaatsgevonden op zondag 2 februari 2020 in Suriname

Bekijk hier de vele gedeelde foto’s en de video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland