Herman Doorson overleden – Gepensioneerde commissaris van politie Suriname

Politie Suriname
Een droevig bericht van overlijden

Hierbij maakt het Korps Politie Suriname met grote verslagenheid bekend dat op maandag 3 februari 2020 hun oud collega Herman Doorson is heengegaan.

[quads id=1]

Hij was gepensioneerde commissaris van de politie. Bekijk het bericht voor meer informatie. Er zal VANAVOND een Tori Neti worden gehouden. De crematie zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle oud collega’s, vrienden, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden

Herman Doorson.

Korps Politie Suriname

In de leeftijd van 80 jaar.

Op donderdag 6 februari 2020 zal er een tori neti worden gehouden ten huize van de overledene te Leiding 9A no. 89 van 20.00 tot 24.00 uur.

De Crematie vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020 om 17.00 uur bij het Crematorium Hodi Mihi Cras Tibi aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo

Gelegenheid tot het nemen van afscheid is vanaf 15.00 u – 15.30 uur in de aula van Hodi Mihi Cras Tibi aan de Dr. Sophie Redmonstraat. De rouwdienst zal worden gehouden van 15.30 tot 16.30 uur waarna er wederom de gelegenheid tot afscheid nemen zal worden geboden van 16.30 tot 17.00 uur.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

[quads id=1]

Politie Suriname

[quads id=1]

Paramaribo, 6 februari 2020
Public Relations K.P.S

Foto binnengekomen via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland