Vrouw uit Suriname werd doodgestoken door ex in Rotterdam – strafeis 7 jaar – video’s

Nederland Rotterdam
Hij heeft haar 46 keer gestoken!! Waarom? Omdat ze hem 20 jaar geleden ontrouw zou zijn geweest.

De vier kleinkinderen waren getuigen van het gebeuren. Hun jonge oma werd doodgestoken door hun opa. Een familiedrama voor het gezin uit Suriname in Rotterdam

[quads id=1]

Justitie eiste vandaag zeven jaar cel en tbs tegen de man. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de wrede moord in Nederland. Wat een verdriet voor de familieleden. En wat een trauma voor de kids. Bekijk de video’s. Buurtbewoners vertellen hun verhaal.

[quads id=1]

Rotterdam Nederland

Lees ook: “Ik heb hem gestoken, hij heeft me geslagen’. Over de moord op Shakur te Paramaribo

Rijnmond.NL schreef het volgende: Eis: zeven jaar cel en tbs voor doodsteken ex-vrouw. Justitie eist woensdag zeven jaar cel en tbs tegen Sterlin S. uit Rotterdam. Hij wordt ervan verdacht zijn ex-vrouw Theodora te hebben omgebracht. Justitie gaat uit van doodslag.
Het slachtoffer overleed vorig jaar juli in haar woning aan de Homerusstraat in Rotterdam-Lombardijen. S. zou haar meermaals hebben gestoken met een mes. De patholoog constateerde 46 steekwonden op haar lichaam.

[quads id=1]

Opa heeft oma gestoken

In de woning verbleef ook hun dochter met haar vier kinderen. De 10-jarige kleindochter was degene die de politie destijds belde: “Opa heeft oma met een mes gestoken.”

Nederland Rotterdam

20 jaar geleden

Deskundigen spreken van een ‘diepe haat en rancune’ van de verdachte naar zijn ex-vrouw. Zij zou twintig jaar geleden ontrouw zijn geweest aan hem. Justitie noemt dit motief ‘onbegrijpelijk’.

[quads id=1]

S. is vanaf zijn zestiende verslaafd aan harddrugs. Door het gebruik daarvan zat er geen rem op hem en kon het zo mis gaan, zeggen de deskundigen. Ze zien hem als verminderd toerekeningsvatbaar.

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat uit van doodslag, omdat volgens hen niet vaststaat dat Sterlin S. van tevoren tijd had om over zijn daad na te denken.

[quads id=1]

Schadevergoeding

Lees ook: Man werd doodgestoken door liefje in hotel te Paramaribo – zelfverdediging of moord?

De dochters en kleinkinderen van de verdachte hebben schadevergoedingen ingediend. Sommigen van hen waren getuige van de fatale steekpartij. Het gaat in totaal om een bedrag van meer dan driehonderdduizend euro, waarvan het grootste deel voor shockschade. Het OM vindt dat deze claims grotendeels moeten worden toegekend.

Bekijk hier een video ervan:

Eerdere berichten:

Alleenstaande moeder uit Suriname vlak voor kleinkinderen doodgestoken in Nederland

Bron:

https://www.rijnmond.nl/nieuws/191630/Eis-zeven-jaar-cel-en-tbs-voor-doodsteken-ex-vrouw

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland