Video – Vrouw laat 7-jarig meisje uit Paramaribo liegen over ontvoering – politie Suriname

meisje Paramaribo

De video op social media waarin een huilend meisje uit Paramaribo vertelde dat een man in een rode auto haar mee wilde nemen blijkt nep te zijn

[quads id=1]

Ze moest liegen van de dame. Ze had daar haar redenen voor. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie en kijk ook nogmaals naar de video. Snappen jullie de vrouw wel of is dit absoluut onacceptabel?

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Poging tot ontvoering van een leerlinge van een lagere school blijkt niet waar te zijn. Via WhatsApp is op 17 januari een geluid- en filmopname verspreidt waarin is opgenomen, dat twee personen gepoogd hebben een zeven jarig meisje te ontvoeren in de latourweg te Paramaribo.

[quads id=1]

Lees ook:

15- jarig meisje liegt over ontvoering en gedwongen omgang door 4 mannen ~ Suriname

Een vrouw zou het kind hebben vast gepakt met de bedoeling om haar in een auto mee te nemen maar dat het kind kans zag uit de greep van de vrouw te geraken.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat het meisje gelogen heeft.

[quads id=1]

Voorts dat de 59-jarige Magdalena, N. dit kind heeft aangezet om dat leugen verhaal te vertellen. Dat wat het kind zei is door de vrouw op een filmpje vast gelegd waarna zij dat filmpje gestuurd heeft naar het hoofd van een school te Latour.

[quads id=1]

Lees ook:

Meisje uit Paramaribo bijna ontvoerd (video)

Magdalena heeft verklaart dat zij dat filmpje heeft gemaakt met de bedoeling om de samenleving bewust te maken op zaken die kunnen gebeuren met kinderen.

Lees ook: Minderjarige in Suriname kreeg busgeld van man na ontvoering en misbruik

Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft de politie Magdalena na verhoor heen gezonden. Er is een dossier ter zake opgemaakt en gestuurd naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.

Bekijk hier nogmaals de video die we binnen hebben gekregen. Uit privacy redenen hebben heer hoofd ‘eruit geknipt’:

Video

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

4 jaar eis voor beroving en ontvoering eigenaar Combe Markt Paramaribo

Vrouw en man doen aangifte tegen politie agent uit Suriname voor ontvoering en mishandeling

Bron:

Poging tot ontvoering van een leerlinge van een lagere school blijkt niet waar te zijn