Reizigers afkomstig uit China worden NIET toegelaten in Suriname – video’s Coronavirus

Corona Nederland

Opgelet!! Hierbij een belangrijke update vanuit de regering van Suriname omtrent het dodelijke coronavirus.

Reizigers (niet ingezetenen), die de afgelopen 14 dagen in de China zijn geweest mogen Suriname NIET in. Ingezetenen zullen na aankomst in quarantaine worden geplaatst.

[quads id=1]

Geef het bericht door aan belanghebbenden er zitten namelijk ook belangrijke gezondheidstips in!! Goed nieuws toch? Dus Suriname doet WEL iets tegen het Coronavirus.

[quads id=1]

Surinaamse gezondheidsautoriteiten uiterst alert in kwestie Coronavirus. Naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus (2019-nCoV), in de Stad Wuhan, Provincie Hubei van de Volksrepubliek China, maakt de Regering van de Republiek Suriname het volgende bekend. De Regering van de Volksrepubliek China heeft drastische stappen getroffen om de verspreiding van dit virus in te dammen.

[quads id=1]

Inmiddels heeft de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO), de uitbraak van het Coronavirus officieel uitgeroepen tot een Public Health Emergency of International concern. De WHO heeft waardering uitgesproken voor de wijze waarop de Volksrepubliek China deze ernstige uitbraak aanpakt en de Regering van Suriname schaart zich achter deze uitgesproken waardering.

[quads id=1]

De Regering van de Republiek Suriname maakt bekend dat tot op heden er geen besmettingen van het Coronavirus in Suriname zijn bevestigd. Echter blijven de Surinaamse gezondheidsautoriteiten uiterst alert op eventuele besmettingen.

Teneinde ons land te vrijwaren van deze besmettelijke ziekte, zijn de volgende maatregelen op advies van het Ministerie van Volksgezondheid van kracht:

[quads id=1]

Reizigers (niet ingezetenen), die de afgelopen 14 dgn in de Volksrepubliek China zijn geweest, zullen vanaf heden niet worden toegelaten tot het Surinaams grondgebied. Deze regeling geldt zowel voor bemanningsleden als passagiers. Ingezetenen die op terugreis zijn van de risicogebieden (China), zullen na aankomst 14 dagen in quarantaine worden geplaatst.
Reizigers zullen als onderdeel van de verhoogde controlemaatregelen door de immigratieambtenaren gevraagd worden naar hun reisgeschiedenis.

[quads id=1]

Het reizigerspubliek wordt uitdrukkelijk geadviseerd niet af te reizen naar de risicogebieden en de nodige voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.
De gemeenschap wordt aangemoedigd de volgende routinematige, maar effectieve virus verspreidende preventieve maatregelen in acht te nemen:

[quads id=1]

– Was uw handen met zeep en water of gebruik een hand desinfecterend middel op alcoholbasis;
– Bedek neus en mond met een tissue bij hoesten of niezen;
– Hoest en nies in de boeg van de elleboog indien er geen tissue beschikbaar is;
– Vermijd nauw contact met mensen met griep symptomen; en
– Volg nauwlettend de nieuwsberichten van officiële kanalen.

De Regering deelt de mening van de WHO dat het Coronavirus alleen met gezamenlijke inspanning en solidariteit kan worden bestreden.

De nieuwste video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron:

https://www.deboodschap.today/surinaamse-gezondheidsautoriteiten-uiterst-alert-in-kwestie-coronavirus/