Man overleden na aanrijding veroorzaakt door vrouw zonder geldig rijbewijs – politie Suriname

politie Suriname

De man die aangereden was door een vrouw in Suriname is VANDAAG helaas overleden. Ze reed rond zonder geldig rijbewijs. Ze veroorzaakte een zware aanrijding.

[quads id=1]

De vrouw is inmiddels op vrije voeten. Moet de politie haar weer opsluiten?
Bekijk het bericht voor meer informatie. En bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Update: Bromfietser aangereden door autobestuurster met vervallen rijbewijs; bromfietser overleden in het ziekenhuis. De 65-jarige bromfietser Nandkisoor Jiawan is op woensdag 5 februari in het Mungra Medisch Centrum Nickerie (M.M.C) overleden.

[quads id=1]

De heer Nandkisoor werd op dinsdag 28 januari aangereden door de autobestuurster N.S. waarbij hij per ontboden ambulance werd afgevoerd naar het M.M.C, alwaar hij ter verpleging in de ziekeninrichting was opgenomen. Het slachtoffer had volgens de behandelende arts een schedelbasis- en een rib fractuur opgelopen.

[quads id=1]

De politie van het bureau Nickerie kreeg op dinsdag 28 januari de melding van een aanrijding met zwaar lichamelijke letsels. De aanrijding had plaats gevonden op de kruising van de Drs. Abel- en de Gouverneurstraat tussen een personenauto en een bromfiets.

[quads id=1]

De autobestuurster N.S. die als de veroorzaker is aangemerkt, werd op woensdag 29 januari voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Haar rijbewijs is sinds 14 augustus 2019 vervallen. Intussen is de veroorzaker in vrijheid gesteld.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Bron:

Update: Bromfietser aangereden door autobestuurster met vervallen rijbewijs; bromfietser overleden in het ziekenhuis

Bromfietser aangereden door autobestuurster met vervallen rijbewijs

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland