Binnengekomen vraag: Ik zoek een goede tandarts in Paramaribo – Suriname

tandarts Paramaribo
We hebben een brief gekregen van Viresh, Hij woont in Paramaribo. Hij heeft een vraag en hij hoopt van jullie antwoord te krijgen voordat hij een besluit neemt.

[quads id=1]

Hij heeft wat problemen met zijn tanden en is opzoek naar een professionele en gekwalificeerde tandarts. Hij is al naar veel plaatsen geweest met zijn probleem en hij heeft al veel geld uitgegeven. Lees zijn brief, misschien hebben jullie hetzelfde meegemaakt en kunnen jullie hem hierover adviseren. Alvast bedankt!

[quads id=1]

Tandarts in Paramaribo

Hallo mensen, ik ben Viresh. Ik ben op zoek naar een professionele/ Gekwalificeerd tandartsen in Suriname-Paramaribo. 1 die zijn/haar werk op eerlijke wijze, en juiste wijze uitvoert. Het betreft het plaatsen van kronen, vullingen etc. Ook een tandarts waar ik regelmatig op controle kan gaan.

Reden waarom ik dit via FamilieNieuws vraag is omdat in Suriname heel wat tandartsen ons gebit slechter maken in plaats van beter, ik ben op heel veel plaatsen geweest. En steeds geld uitgegeven maar het probleem blijft hetzelfde. Mijn naam is in deze niet belangrijk. Ik denk namelijk dat veel mensen hier baat bij hebben.

Ontzenuwen

[quads id=1]

De ene zegt dat mijn vulling is niet goed is, je gaat dan bij een ander die ander zegt weer iets anders. Dan moet ik weer alles ontzenuwen, en wil ik goedkoop van de klachten afzijn, dan moet ik ze maar trekken.

Ik heb het gevoel dat er tegenwoordig niet meer echt naar iemand zijn probleem gekeken wordt. ik zoek een tandarts die echt naar mij kijkt en me ook uitlegt wat de mogelijkheden zijn. 1 die me alle voor en nadelen uitlegt van de verschillende behandelingen. Kroon zetten, ontzenuwen etc.

Slechte ervaring in Suriname

[quads id=1]

Helaas heb ik hele slechte ervaringen met tandartsen in Suriname, maar ik geloof wel dat er ook goede zijn en daarom heb ik ervaringen van andere mensen nodig. Graag lees ik ze in de reacties of hebben jullie ook hetzelfde probleem? Waar zijn de goede tandartsen in Paramaribo of heel Suriname.

Advies nodig

Tevens wil ik weten of er instanties zijn die ons dekken als een tandarts de fout in is gegaan. Bij wie kan ik dan terecht? Het is een probleem dus ik kan het ook niet zomaar laten. Ik hoor het graag van jullie. Ik denk ook dat het interessant is voor andere mensen want meerder mensen om mij heen hebben zo om en bij hetzelfde probleem.

[quads id=1]

Alvast bedankt!

Disclaimer

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben de vraag van Viresh gepubliceerd. Dat heeft hij aan ons gevraagd. Dit is zijn eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Iedereen is vrij om via ons zijn/haar verhaal te vertellen. Heb je ook een ervaring die je wilt delen, of een vraag die je wilt stellen? Stuur het ons!

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig