Video – Het bijzondere verhaal van Pastor Wiebers uit Paramaribo – 1 voor 12 Suriname

overleden Paramaribo
Bekijk hier de bijzondere video van Stichting 1 voor 12 Suriname in gesprek met pastor Robby Wiebers van Victory Outreach kerk Paramaribo.

Hij vertelt over zijn roeping, zijn bekering, de ziekte en het overlijden van zijn bijzondere vrouw Eline Wiebers – Mers. Hij kwam zelf ook van de straat, gebruikte ook drugs. Nu helpt hij andere drugsverslaafden om iets te maken van hun leven. Allemaal dankzij de hulp van God. Bekijk de video en geef het door aan anderen zodat iedereen op de hoogte is van het goede werk van Pastor Wiebers en Victory Outreach.

Familie Wiebers uit Paramaribo

Meneer Wiebers heeft jaren geleden het licht gezien. Hij was ook van de straat. Hijzelf heeft dankzij de hulp van God het juiste pad kunnen volgen. En vandaag de dag helpt hij andere mensen die hulp nodig hebben. Deze bijzondere man vertelt over zijn roeping, zijn bekering, de ziekte en het overlijden van zijn bijzondere vrouw Eline Wiebers – Mers. 42 jaar waren ze samen. Bekijk de video en geef het door aan anderen. En dank aan meneer Louis Vismale voor het goede werk en de steun

Dankzij God

Hij prijst de Heer en hij is God dankbaar voor de enorme impact die zijn vrouw heeft gemaakt op het leven van mensen. Hij mist haar enorm en andere missen haar ook. Hij heeft een missie. Hij zal het werk van zijn vrouw afmaken. Zijn dochter heeft de rol van zijn vrouw overgenomen en hij is haar daar enorm dankbaar voor.

Video

Kijk en luister naar de video en geef het door aan een ieder. Wij van FamilieNieuws wensen de Pastor, zijn gezin en de kerk heel veel sterkte met het verlies en we hopen dat ze het werk voort kunnen zetten. Hopelijk met de hulp van de overheid en meer donateurs want drugsverslaafden zijn ook mensen en ze hebben hulp nodig!!

Mevrouw Wiebers

De bijzondere Eline Wiebers – Mers. Deze lieve vrouw en moeder is niet meer met ons. Op vrijdag 3 januari 2020 is gaan rusten. De uitvaart was op 13 januari 2020

Bekijk hier de foto’s van zijn lieve vrouw:

Bekijk hier de video van 1 voor 12 in gesprek met Pastor Wiebers uit Paramaribo:

Bekijk de Facebook pagina van de kerk:
Gerelateerde berichten:

Mijn bijzondere vrouw en onze moeder Eline Wiebers – Mers uit Paramaribo is overleden (foto’s en video)