Sefania Forster is getrouwd met haar liefste grappenmaker Pres Juriaantje – foto’s huwelijk Paramaribo

getrouwd Paramaribo
Wat prachtig!! Helpen jullie ons mee met de felicitaties aan 🤵👰 meneer en mevrouw Juriaans. Ze zijn namelijk getrouwd. We hebben een aantal prachtige foto’s voor jullie verzameld van oa. de beroemde bruidsfotograaf Leroy Misiedjan. Ps sommige foto’s zijn hilarisch. We hadden niet anders verwacht. Of is het allemaal 1 grote grap?

Je leven doorbrengen met de liefde van je leven dat wil toch iedereen? En zeker met iemand die jou de hele tijd kan laten lachen. Bekijk de prachtige foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen jullie een gezegende vaart en heel veel lobi

We kregen het bericht binnen dat Cleon Juriaans, ook bekend als komediant Pres Juriaantje uit Paramaribo, in het huwelijksbootje is gestapt met zijn grote liefde Sefania Forster. En natuurlijk wilden wij dit nieuws en de prachtige foto’s met jullie delen. Bekijk ook de foto’s van de verloving van eind vorig jaar.

De Prachtige foto’s komen van:
Palmentuin Wakapasi Craft & More, Princess Lori, Loraisa’s Braids, Graphy Tjoeps productions